Dessa nya LG 4K-skärmar är inställda på att ladda ditt arbete hemifrån

0 Shares

Om du förlitar dig på att ha en högkvalitativ bildskärm för arbetet så kanske du redan känner till LGs UltraFine-sortiment – och företaget är nu inställt på att lansera två nya 4K-skärmar.

Tillgängliga i storlekarna 27-tum (27BP95E) och 32-tums (32BP95E), båda modellerna har en skärm på 3 840 x 2 160 pixlar, ett fantastiskt kontrastförhållande på 1 000 000:1 och 99 % täckning av DCI-P3-färgrymden, vilket gör dem idealiska för färgrymd. alla som behöver exakt färgnoggrannhet. Svarstiderna är cirka 1 ms.

De nya LG 4K-skärmarna är också free från att “blomma” – vilket ofta kan uppstå i bekymmer på mörkare skärmar – på grund av användning av OLED-teknik, och svarstiderna är runt 1 ms.

Allt ligger i huven

En av de coolaste funktionerna i dessa nya UltraFine-skärmar är den löstagbara självkalibreringssensorn som automatiskt anpassar displayen och färgerna till ljusförhållandena, ett måste för många proffs. Utöver detta kan du även montera en huva för att undvika att överflödigt ljus når displayen.

Även om automatisk kalibrering sannolikt inte kommer att ersätta mer professionella kalibreringsverktyg, hjälper det verkligen på ett nafs och visar LG:s fokus på att göra dessa bildskärmar perfekta för proffs.

På andra ställen får du en strömförsörjd USB-C-port, tre USB-A nedströmsportar, en USB-A uppströmsport, dubbla HDMI och dubbla DisplayPort.

Priset har ännu inte tillkännages men förvänta dig att dessa bildskärmar kommer att bli dyra. LG säger att de kommer till nyckelmarknader över hela världen med start i januari, troligen efter CES 2022.

0 Shares