Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Dessa är de bästa 2K-skärmarna, med 144 Hz

Om du är en dedikerad spelare är du troligen på jakt efter en bildskärm som verkligen kan höja din spelupplevelse. Du vill ha en skärm som kan visa upp alla intrikata detaljer i dina videospel med precisionen och smidigheten som en professionell installation. Det är därför monitorer med 2K-upplösning och en uppdateringsfrekvens på 144 Hz är bland de främsta utmanarna på marknaden. I den här artikeln kommer vi att guida dig genom vad vi anser är de bästa alternativen som finns.

Idag kommer vi att fördjupa oss i produkter som kombinerar dessa fantastiska egenskaper samtidigt som vi upprätthåller en utmärkt balans mellan kvalitet och prisvärdhet. Vi kommer att utforska olika modeller och storlekar, vilket ger dig möjlighet att göra ett välgrundat val och välja den som bäst passar dina preferenser.

övervaka spel

Dessa är de bästa 2K-skärmarna, med 144 Hz

Vi kommer att presentera en mängd olika bildskärmar som omfattar olika storlekar, design och prisklasser, vilket säkerställer att du kan välja den som passar perfekt med dina preferenser. Naturligtvis erbjuder alla exceptionell kvalitet och värde jämfört med sina konkurrenter.

Koorui 27

 • Vi kickar igång med en standard 27-tumsskärm med 300 nits ljusstyrka och en blixtsnabb svarstid på 1 ms. Det är värt att notera att alla bildskärmar vi presenterar här delar den eftertraktade 2K-upplösningen och 144 Hz uppdateringsfrekvensen, de viktigaste egenskaperna vi söker.
 • Denna monitor är skräddarsydd för spel, tack vare sin snabba svarstid, och den kommer i en ganska konventionell storlek. Det representerar ett utmärkt val med tanke på dess nuvarande pris.

LG 32

LG 32″ data-url=”https://www.amazon.es/gp/product/B08VJC8MSJ/?tag=hardzone-21″ data-price=””>

  • Om storleken är en avgörande faktor för dig bör LG 32 vara på din radar. Den här skärmen sträcker sig till 32 tum samtidigt som den bibehåller en svarstid på 1 ms och ökar ljusstyrkan till 350 nits. Det är ett mer professionellt alternativ, om än med en något högre prislapp.
  • Om du är på marknaden för en bildskärm med dessa dimensioner, är detta utan tvekan den bästa du hittar inom den här prisklassen.

LC 27 böjd

  • Kanske har du en förkärlek för böjda skärmar, även om 27 tum passar dina preferenser. I så fall är LC-Power Monitor Gaming något för dig. Den erbjuder samma blixtsnabba responstid och spelfokuserade funktioner samtidigt som den har en ultratunn profil.

Xiaomi 32 böjd

Xiaomi 32 curvo” data-url=”https://www.amazon.es/gp/product/B09GPMMPNH/?tag=hardzone-21″ data-price=””>

  • För att öka spelet har vi den böjda bildskärmen Xiaomi 32, som visar upp en av Xiaomis förstklassiga skärmar. Den levererar oöverträffad upplösning och kvalitet, med dimensioner som är lämpliga för olika användningsområden. Svarstiden är dock något högre vid 4 ms.
  • Om svarstiden inte är en kritisk faktor för dig kommer denna bildskärm att överraska dig positivt. Tänk på att den visserligen kommer med en något högre prislapp, men den rankas fortfarande bland de bästa i sin klass.

Naturligtvis finns det fler alternativ där ute, men vi har lyft fram de två mest populära storlekarna bland användare. Om du behöver en annan storlek eller letar efter ytterligare funktioner och prisklasser inom det här intervallet kan du utforska Amazon, som har tusentals resultat för att hjälpa dig hitta din perfekta matchning.

Kom ihåg att Black Friday närmar sig med stormsteg, och produkter som dessa får ofta betydande rabatter. Om du kan vänta kan det vara ett perfekt tillfälle att göra ditt köp. Bedöm dina specifika behov och förbered dig för den dagen; du kan sluta med en avsevärd besparing, även om alternativen vi har kurerat redan erbjuder utmärkt värde för pengarna.