Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Dessa är de 10 mest användbara Android-widgetarna under 2022

Många gånger märker vi inte att vi kan använda widgets för vissa applikationer för att enklare ha funktioner på hemskärmen. I den här artikeln kommer vi att prata om topp 10 mest användbara widgets på Android.

Vi kan inte förneka att vi i Googles Android-operativsystem har ett brett utbud av högkvalitativa widgets att välja mellan. Vi har tagit bort sugröret för att välja ut de som ger verkligt värde. Vad är de och varför?

Topp 10 mest användbara widgets på Android

Kanske har du letat efter några widgets att lägga till på din startskärm och göra den mer värdefull. Men hur lägger man till en widget?

Vi måste trycka länge på ett tomt område på startskärmen och sedan välja widgetarna i menyn som visas. Så enkelt som det, nu ska vi se vilka som är mest användbara på Android.

Geometriskt väder

Det är ett faktum att väderapplikationer är en stor attraktion för Android-användare, och har därför en plats i denna topp 10 widgets.

Tack vare den kommer vi att kunna se med en blick vad väderprognosen är på vår plats. Vi har flera anpassningsalternativförutom att vara en gratis applikation.

Händelseflödeskalenderwidget

Evenemang är något viktigt som kompletterar kalendernoch en av de bästa är Google Kalender tack vare dess kompatibilitet över plattformar.

» Det kommer att intressera dig: De bästa alternativen till Google Kalender på iOS och Android

Det är väldigt vettigt att ha kalendern på startskärmen, som visar vad vi måste göra utan att behöva öppna en annan applikation. Också, Event Flow Calendar Widget är en stor förbättring jämfört med andra widgets som erbjuds av applikationer som Google Kalender.

skynda dig

Nedräkningen, en widget som påminner oss om hur många dagar som är kvar för att leverera ett projekt, semester eller helt enkelt när den nya säsongen av din favoritserie kommer fram.

Hurry är en av de bästa apparna för arbeteoch den innehåller också några av de bästa widgetarna: du kan anpassa utseendet och färgen på olika nedräkningar, ställa in bakgrundsbilder (inklusive GIF-filer) och generellt sett få dina startskärmsnedräkningswidgetar att se ut precis som du vill. .

Material Music Widget

Musik ger mening åt våra liv, och därför är det viktigt och bekvämt att kunna styra den från hemskärmen. Det är sant att musikappen du använder kommer att ha en egen widget, men det är värt att nämna att det finns Material Music Widget.

Det fungerar sömlöst med Spotify, YouTube Music, Amazon Music, Apple Music, Deezer, Tidal och mer, och vi har ett premiumpris som ger dig möjlighet att växla mellan dem från widgeten (annars måste du öppna appens inställningar).

grejer

Listor är viktiga, speciellt när vi ska göra köpet. Ha en widget på vår startskärm det kan vara mycket användbart för att slippa öppna en tredje app.

Det finns många att göra-listappar och widgets tillgängliga i Android App Store, men Saker utmärker sig när det gäller design och enkelhetmed snabba och enkla kategorier, ett intuitivt sätt att organisera och markera uppgifter och ett stort antal anpassningsalternativ också.

volymkontroll

Volym kan vara ett problem vid vissa tillfällen, vilket är anledningen till att det alltid är bra att ha en widget till hands. Du kan när som helst utlösa ett larm, ett samtal i ett möte, etc.

Volymkontroll-appen är en heltäckande app för hantera volymnivåer i Android, och har en mängd användbara widgets inkluderade, som styr samtalsvolymer, aviseringar, musik, larm och mer. Tyvärr måste du betala för appen eller titta på en annons för att låsa upp widgetarna.

Google kartor

Kartor har blivit ett oumbärligt verktyg när vi vill åka till en plats vi inte känner till. Det är här Google Maps kommer in i bilden. en av de bästa apparna att resa och ta sig runt.

Du kanske aldrig har använt dess widget men du kan gå, cykla, köra bil eller ta kollektivtrafiken till en förutbestämd adress.

ASCII SystemMonitor

app-ASCII-System-Monitor

Android är ett mycket komplext operativsystem, och om vi vill se exakt vad som händer på vår enhet vi kan använda en övervakningsapplikation.

Vi kan se information som hur mycket minne som finns kvar, i vilket stadium batteriet befinner sig, hur mycket internt lagringsutrymme det använder och mycket mer. Du kan ha dessa avläsningar i separata widgets eller kombinera dem.

Netflix

widget-netflix

Det är ett faktum att videoapplikationer online och on-demand har blivit populära de senaste åren. En av dem är Netflix, som är en av de mest använda för skojs skull eller för att resa och underhållas.

Netflix-widgeten tar upp en stor del av skärmens fastighetermen det är faktiskt ganska användbart: det låter dig bläddra igenom saker du redan tittar på, saker som du har lagt till på din nästa bevakningslista och saker som för närvarande är trendiga på streamingplattformen, allt redo att släppas och se innehållet.

Gauge Batteri Widget

Batteriet är ett av användarnas största problem, särskilt de som inte kan komma till slutet av dagen med användningen. Är det sant att vi kan se batteriprocenten överstmen varför inte se det i en widget också?

Vi kan använda applikationen Gauge Batteri Widgetsom visar hur mycket längre enhetens batteri kommer att hålla som en tank med gas.

vi hittade en brett utbud av stilar och storlekar att välja mellan, vilket är det viktiga i Android-filosofin. Dessutom ger appen också mycket användbar information om batteriet (inklusive temperatur och laddningshastighet).

Nu vet du de 10 mest användbara Android-widgetarna, även om det naturligtvis finns många fler alternativ. Vilka är dina favoritwidgets?

Nyhetsbrev ikon

Vill du få den bästa informationen om teknik?.

Njut av varje veckas enastående nyheter direkt i din inkorg för att alltid vara informerad.