Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Dessa 5 telefoner är iPhone 14 Pro i Android-version

Det betyder att det inte är nödvändigt att satsa på enheterna från Tim Cooks företag för att njuta av mycket kraft och bra kameror. Faktum är att det finns många terminaler som fungerar med Googles programvara som har liknande egenskaper till de för en iPhone, så den största skillnaden ligger i själva operativsystemet, eftersom många föredrar iOS framför Android. Men om detta inte är ett problem för dig kommer du att vara intresserad av att ta en titt på dessa 5 enheter som vi har valt till dig.

Dessa 5 telefoner är iPhone 14 Pro i Android-version

Inget att avundas iPhone 14 Pro

Nedan har du topp i sortimentet för var och en av de största tillverkarna som fungerar med Android som operativsystem. Vi räknar redan med att prestandan för var och en av dem i alla aspekter inte har något att avundas Apple iPhone 14 Pro och dessutom kommer du att spara mycket jämfört med vad den senare kostar.

Samsung Galaxy S22 Ultra

Alternativet att tävlar från dig till dig med iPhone 14 Pro är Samsung Galaxy S22 Ultra från det sydkoreanska märket. En aspekt som du bör tänka på är att Samsung under en tid var ansvarig för tillverkningen av chips och skärmar åt Apple, så du kan få en uppfattning om kvaliteten i detta avseende.

Samsung Galaxy S22 Ultra

Dynamisk AMOLED-panel med 2K-upplösning och adaptiv 120 Hz med imponerande färger. Exynos 2200-processor för att göra allt med okuvlig hastighet. 108 MP kamera som vida överstiger 48 MP för Apple-smarttelefonen och detta i kombination med ett kolossalt batteri på 5 000 mAh. Ett flaggskepp designat för multitasking för drygt 1 000 euro och som planerar att uppdatera upp till 4 gånger för att nå upp till Android 16.

Xiaomi 12 Pro

Den tekniska jätten Xiaomi har höjt nivån på sina mobiler över tid och Xiaomi 12 Pro är det perfekta exemplet på detta. En avancerad terminal med den bästa tekniken för tillfället och för en pris på endast 900 euro . Vi pratar om en skillnad på mer än 400 euro jämfört med iPhone 14 Pro.

Xiaomi 12 Pro

Vid detta tillfälle är skärmen AMOLED av LTPO-typ för att uppta ett större spektrum av färger och vara mer realistisk samtidigt som den har 2K-upplösning och 120 Hz. Den utrustar kraftfullaste Android-processorn inuti, Snapdragon 8 Gen 1, för att ha brutal prestanda och enastående energieffektivitet. Detta tillsammans med dess 120W snabbt laddning som laddar telefonen på 15 minuter, gör den till ett extremt lockande alternativ.

OPPO Hitta X5 Pro

Nu är det den som har en av de bästa kamerorna 2022 . OPPO Find X5 Pro uppnår tillsammans med Hasselblads arbete och MariSilicon X NPU oklanderliga fotografier full av detaljer. Detta gör dess pris ganska högt och når 1 149 euro eftersom sensorerna är en av de komponenter som ökar slutkostnaden mest.

OPPO Hitta X5 Pro

Som en hjärna integrerar den samma Snapdragon 8 Gen 1-chip för att svämma över ström på alla sidor. Detsamma gäller AMOLED LTPO-skärmen med samma egenskaper som Xiaomi-modellen. Den största skillnaden är dess outtröttligt 5 000 mAh batteri som stöder 80W snabbladdning så att du inte behöver oroa dig för att få slut på ström.

OnePlus 10 Pro

Under en tid har OPPO och OnePlus presenterat smartphones som ser praktiskt taget identiska ut. OnePlus 10 Pro är ett bevis på detta och den har nästan samma funktioner som OPPO Find X5 Pro, men för en pris på 777 euro .

oneplus 10 pro färger

AMOLED 2K panel typ LTPO med 120 Hz, Snapdragon 8 Gen 1 och 5 000 mAh batteri med 80W snabbladdning. Prestandan är otrolig precis som sin tvillingbror och det är inte nödvändigt att spendera lika mycket som i fallet med iPhone 14 Pro. Även om det är sant att dess kamera kanske inte är upp till resten av medlemmarna i den här listan, men den har inte mycket att avundas dem.

Pixel 6

Äntligen hittar vi high-end från Google, som har unika funktioner jämfört med resten och den första är att ha ett rent Android-operativsystem för 720 euro . För att inte tala om det perfekta fotografiska resultat som vi redan jämförde med iPhone 13 Pro och det visade inte stora skillnader.

google pixel 6 pixel 6 pro

Inuti har den en Tensor chip designad exklusivt för Google Pixel 6 Pro och det tillsammans med Titan-chippet gör att du kan hålla din data säker. Skärmen är också AMOLED LTPO med 120 Hz fluiditet och dess batteri når 5 000 mAh för att inte ha autonomiproblem.