Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Dessa 4 telefoner har exklusiva extrafunktioner för lite pengar

Vi har gjort ett urval med mobiler från olika märken där du kommer inte att spendera mycket och du kommer att få mycket intressanta funktioner, så att du till fullo kan njuta av upplevelsen av att använda din mobil i alla förhållanden.

Xiaomi POCO F3, 120 Hz, 5G och bra prestanda

poco f3 färger

POCO är en mobil som sticker ut för sin kraft och funktioner som verkar avancerade, även om priset i verkligheten är mycket lägre. Det är en telefon med ett bra RAM-minne på upp till 8 GB, upp till 256 GB lagringsutrymme och en Snapdragon 870-processor . Dessutom har den LiquidCool 1.0 Plus kylteknik och 5G-anslutning så att du kan få ut det mesta av allt du använder, även för spelande . .

Dess skärm sticker också ut, eftersom den är det AMOLED med en uppdateringsfrekvens på 120 Hz . Den sticker också ut för sitt Hi-Res Dolby Atmos-ljud. Den har en mycket attraktiv design och bra kvalitet. Dessutom räcker dess batteri perfekt hela dagen.

OnePlus Nord CE 5G, AMOLED-skärm och 12 GB

oneplus nord ce 2 5g pantalla

Detta är en mobil med ett mycket intressant pris med en AMOLED-skärm med Full HD+-upplösning med en uppdateringsfrekvens på 90 Hz så att du kan njuta av innehåll med bra skärpa, ljusstyrka, betraktningsvinklar och bra kvalitet.

Dessutom erbjuder det bra prestation med dess Snapdragon 750G 5G-processor och RAM som kan nå 12 GB , även om det säkert räcker med en mindre om du inte har särskilt höga krav. Dess lagringsutrymme är upp till 256 GB och den har ett trippelkamerasystem med en 64 MP bakre huvudlins som erbjuder mycket bra bilder.

Dessutom erbjuder det en snabbladdning på 30 W som gör att den kan laddas på 45 minuter, även om det finns modeller som erbjuder en högre laddning, vilket inte alls är dåligt. Dess 4500 mAh batteri räcker hela dagen.

Redmi Note 11 Pro 5G, 108 MP kamera och 67 W

redmi note 11 pro 5g negro

Denna mobil har bra funktioner och ett utmärkt pris. Dess skärm är 6,67-tums AMOLED DotDisplay med bra kvalitet och en uppdateringsfrekvens på 120 Hz. Den har en utmärkt quad bakre kamera med 108 MP med 9-i-1-teknik och inbyggd ISO, bland andra lägen för de bästa fotona.

Dess stora batteri är en av dess främsta attraktioner, eftersom det är det 5000 mAh , högre än andra modeller på marknaden, så den kommer att hålla mer än en dag, den har även ett 67 W snabbt kabelladdningssystem, så att du har din mobil tillgänglig på mindre än en halvtimme. Det har 5G-teknik, NFC, stänkskydd, stereohögtalare och många andra möjligheter. Dess glasfinish på baksidan ger den ett premiumdesignutseende, med en fantastisk känsla vid beröring.

Google Pixel 6, trådlös laddning och uppdateringar

google pixel 6 mano

Även om det inte är det billigaste på listan, och dess pris kan avskräcka dig, kan du just nu få den här mobilen med avancerade funktioner för mindre än 500 euro. Pixel 6:s chip är specialdesignat av Google, Titan med 5 år av säkerhetsuppdateringar , får uppdateringar före alla andra och har batteritid hela dagen och snabbladdning. En av dess främsta attraktioner och det som skiljer den från andra modeller är att den har trådlös laddning.

Dess kamera är av hög kvalitet, med en 50 MP bak . Det har 5G-teknik och många högkvalitativa funktioner, och dess pris just nu är mycket intressant, särskilt i väntan på lanseringen av Pixel 7, som inte erbjuder många fördelar jämfört med denna modell. Det kan vara ett bra köp idag.