Dessa 14 minuter av Cyberpunk 2077-spel kommer att berätta lite för lite

0 Shares

Nytt Cyberpunk 2077-spel

Cyberpunk 2077

I den här nya videon kommer vi att kunna lära oss mer om vilka hemligheter som är storheten Nattstad, en megapolis där man föreställde sig en framgångsrik och exemplarisk framtid, men som hamnade i en absolut dekadens absorberad av kraft, glamour och besattheten med kroppsförändringar.

Cyberpunk 2077

Vi kommer in i grannskapet Fredlig, ett av de sex distrikten som utgör spelet och där två gäng möts som ger oss mer än huvudvärk: Djur och den Voodoo pojkar. De är två motsatta fraktioner som kommer att göra det svårt för oss, även om de senare verkar vara villiga att nå en överenskommelse.

Djuren och Voodoo-pojkarna

Cyberpunk 2077

En av uppdragen kommer att vara att fånga djuren Grand Imperial Mall, ett fyndigt gammalt köpcentrum där gänget verkar vara upp till något i händerna på en av deras ledare, Sasquatch. Denna karaktär kan vara en av de första cheferna att ta ner, men som du kan se måste du välja mellan att spara hans liv eller inte. Välj en eller annan sak, ditt äventyr kan ta olika vägar. Så tänk på det.

Spellägen i Cyberpunk 2077

Cyberpunk 2077

Innan vi går in i handlingen måste vi definiera vår spelstil, som kan vara den så kallade Strong Solo, som kännetecknas av brute force och användningen av tunga vapen, eller Netrunner, mer specialiserad på stealth och hacking av alla typer av person eller del av staden ansluten till nätverket, och var försiktig eftersom det finns många. Det vill säga, jag vet vad du vill är skott, du måste välja det första alternativet, och om det du gillar är att gå obemärkt förbi är det andra bättre.

Cyberpunk 2077

Jonny Silver Hand

Cyberpunk 2077

Som vi redan visste skulle närvaron av Keanu Reeves lägga till en mycket intressant touch till Cyberpunks historia. Han kommer att spela Jonny Silver Hand, en karaktär som vi vet väldigt lite om för nu, men som enligt ledtrådarna i videon verkar vara ett virtuellt program installerat på vår karaktärs minneskort. Genom hallucinationer (vi tror det) kommer Jonny att vägleda oss genom historien, och enligt våra beslut kan han bli en allierad eller en fiende. Det beror på dig.

0 Shares