Designen och funktionerna på Samsung Galaxy M22 läckte

0 Shares

På så sätt kan vi redan sätta ett ansikte på telefonen och inse att det faktiskt är en klon av en annan mellanklass smartphone från företaget, Galaxy A22 som Samsung lanserade för några veckor sedan i olika regioner. Faktum är att både frontutseendet och kamerapaketet och strukturen på bakskalet, som kan ses på dessa bilder, är nästan kloner mellan de två telefonerna.

Design och funktioner för Samsung Galaxy M22 läckt

Från dess linjer och former kan vi markera att Samsung telefon har en fyrkantig kameramodul på baksidan som rymmer fyra sensorer som, vi antar, kommer att vara en vidvinkel som den huvudsakliga, en ultravidvinkellins, en makrosensor och en fokusassistans. LED-ljuset är placerat under denna inkapsling medan den vertikala randiga designen återgår till smarttelefonens huvudperson i denna profil.

Ser fram emot så har skärmen en vattendroppsskåra, så vi står inför en av panelerna som Samsung kallar Infinity V. Enligt bilder på Galaxy M22 , kommer enheten att finnas tillgänglig i svarta, blå och vita färgvarianter. .

Dess egenskaper läckte också

Enligt vad som har läckt ut från telefonen, andra dess passage genom olika certifieringsbyråer, skulle vi stå inför en modell som skulle ståta med en 6,4-tums HD + Super AMOLED-skärm med en uppdateringsfrekvens på 90 Hz och en upplösning på 720 × 1600 pixlar. . Under huven kommer den att drivas av en MediaTek Helio G80 chipset tillsammans med 4 GB RAM och 128 GB intern lagring, även om det förmodligen skulle finnas någon mer version med större lagring.

Det kommer att finnas en 13 megapixel främre kamera med f / 2.0 placerad i den främre skåran medan det inuti bör noteras en 5000 mAh batteri med 25 W kabel snabbladdningsstöd . Självklart kommer smarttelefonen att ha GPS, LTE, NFC, Wi-Fi, Bluetooth 5.0, FM-radio, Dual SIM (nano-SIM) och ett 3,5 mm hörlursuttag. Smarttelefonen skulle inte vara kompatibel med 4G-nätverk men man kan tänka sig att varumärket skulle kunna lansera en version som är kompatibel med dessa nätverk senare.

När det gäller priset talas det om att Galaxy M22 kunde nå butiker för 239,90 euro för 4 GB + 128 GB-varianten.

0 Shares