Designa de nya vapnen i CS: GO och vinn $ 100.000

0 Shares

Designa ditt eget Counter Strike -vapen

Om du gillar videospel har du säkert vid mer än ett tillfälle föreställt dig att du skulle vilja kunna ändra eller designa dina egna element för spelet. Tja, du kan ha tur om du dessutom är ett fan av Counter Strike: Global Offensive eller CS: GO som det vanligtvis är känt bland sina fans.

Valve har skapat en tävling med vilken de hoppas kunna locka till sig all den talang som de är tydliga och som finns bakom deras spelargemenskap samt artister som arbetar med denna karaktärsdesign och andra relaterade element. Målet med det? Gå ut nya idéer för framtida vapen inom CS: GO.

Tja, vapen och något originalt utseende som du kan visa inte bara dina ritfärdigheter utan också den förmågan att ge den populära titeln ett annat utseende. Något som vi redan har sett att i andra spel som Fortnite och liknande fortsätter att fungera mycket bra, men inte bara det, det är också bra när det gäller extrainkomster för företaget med försäljning av skinn och andra estetiska element.

Så om du tycker att du är bra på det här och kan komma med olika mönster etc., koppla av eftersom du kan skicka så många du vill. Det enda du behöver vara tydlig med är att Högsta leveransdatum är den 21 oktober.

Det finns gott om tid, det är sant, att tänka om vad du vill göra och hur. Eftersom utförandet och slutkvaliteten kommer att bedömas av en jury som måste välja de 10 bästa skapelserna. Dessa skapelser kommer att uppnå en $ 100.000-pris för var och en, så totalt investerar Valve 1 000 000 euro i nämnda åtgärd.

Dessutom kommer vinnarna, som kommer att tillkännages den 21 november 2021, se deras mönster komma till liv i en framtida version av CS: GO.

Dreams & Nightmares: CS: GO Art Contest

På sidan Counter Strike har de skapat avsnittet Drömmar som ger tillgång till all information relaterad till tävlingen. Från deadline, när vinnarna kommer att tillkännages och till och med det udda exemplet på vad som förväntas eller kan göras. Om du inte riktigt var säker på vad det hela handlar om.

Dessutom, som de indikerar, finns det också möjlighet att anpassa det befintliga arbetet i spelet. Modifierar estetiska aspekter eller något annat du kan tänka dig. Här som kreativ är det du som bestämmer. Det som är klart är att det måste vara glädjande att veta att senare miljontals människor kommer att använda och kanske älska den designen du skapade.

Och ja, det spelar ingen roll att du aldrig har spelat CS: GO i ditt liv. Om du gjorde det kan du börja med lite extra fördel, men om inte, är det viktiga att du får all din talang, för $ 100 000 kan hamna i fickan.

0 Shares