Designa de nya vapnen i CS: GO och vinn $ 100.000

0 Shares

Designa ditt eget Counter Strike -vapen

Om du gillar videospel har du sÀkert vid mer Àn ett tillfÀlle förestÀllt dig att du skulle vilja kunna Àndra eller designa dina egna element för spelet. Tja, du kan ha tur om du dessutom Àr ett fan av Counter Strike: Global Offensive eller CS: GO som det vanligtvis Àr kÀnt bland sina fans.

Valve har skapat en tÀvling med vilken de hoppas kunna locka till sig all den talang som de Àr tydliga och som finns bakom deras spelargemenskap samt artister som arbetar med denna karaktÀrsdesign och andra relaterade element. MÄlet med det? GÄ ut nya idéer för framtida vapen inom CS: GO.

Tja, vapen och nÄgot originalt utseende som du kan visa inte bara dina ritfÀrdigheter utan ocksÄ den förmÄgan att ge den populÀra titeln ett annat utseende. NÄgot som vi redan har sett att i andra spel som Fortnite och liknande fortsÀtter att fungera mycket bra, men inte bara det, det Àr ocksÄ bra nÀr det gÀller extrainkomster för företaget med försÀljning av skinn och andra estetiska element.

SÄ om du tycker att du Àr bra pÄ det hÀr och kan komma med olika mönster etc., koppla av eftersom du kan skicka sÄ mÄnga du vill. Det enda du behöver vara tydlig med Àr att Högsta leveransdatum Àr den 21 oktober.

Det finns gott om tid, det Àr sant, att tÀnka om vad du vill göra och hur. Eftersom utförandet och slutkvaliteten kommer att bedömas av en jury som mÄste vÀlja de 10 bÀsta skapelserna. Dessa skapelser kommer att uppnÄ en $ 100.000-pris för var och en, sÄ totalt investerar Valve 1 000 000 euro i nÀmnda ÄtgÀrd.

Dessutom kommer vinnarna, som kommer att tillkÀnnages den 21 november 2021, se deras mönster komma till liv i en framtida version av CS: GO.

Dreams & Nightmares: CS: GO Art Contest

PÄ sidan Counter Strike har de skapat avsnittet Drömmar som ger tillgÄng till all information relaterad till tÀvlingen. FrÄn deadline, nÀr vinnarna kommer att tillkÀnnages och till och med det udda exemplet pÄ vad som förvÀntas eller kan göras. Om du inte riktigt var sÀker pÄ vad det hela handlar om.

Dessutom, som de indikerar, finns det ocksÄ möjlighet att anpassa det befintliga arbetet i spelet. Modifierar estetiska aspekter eller nÄgot annat du kan tÀnka dig. HÀr som kreativ Àr det du som bestÀmmer. Det som Àr klart Àr att det mÄste vara glÀdjande att veta att senare miljontals mÀnniskor kommer att anvÀnda och kanske Àlska den designen du skapade.

Och ja, det spelar ingen roll att du aldrig har spelat CS: GO i ditt liv. Om du gjorde det kan du börja med lite extra fördel, men om inte, Àr det viktiga att du fÄr all din talang, för $ 100 000 kan hamna i fickan.

0 Shares