Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Denna tweak spelar en varningston när din iPhones batteri laddas till 100 %

När jag har bråttom att ladda upp min iPhones batteri är det inte ovanligt att jag ofta kontrollerar laddningsnivån när den sitter på min trådlösa laddare. Jag skulle anta att denna nyfiket drivna drift härrör från det faktum att iPhone inte anstränger sig för att låta mig veta när den är fulladdad.

Om du är i samma eller liknande båt, så kan du ha något att vinna på att prova en ny och free jailbreak tweak dubbad Totala laddningstoner av iOS-utvecklare.

Enkelt uttryckt spelar Total Charge Tones upp ett varningsljud som du väljer efter att din telefon når full laddning medan den är ansluten till en strömkälla – oavsett om det är en kabel eller en trådlös laddare.

När den väl har installerats lägger tweaken till en dedikerad inställningsruta till appen Inställningar där användare kan ställa in totala laddningstoner efter eget tycke:

Här kommer du att kunna:

  • Slå på eller av Total Charge Tones på begäran
  • Välj det ljud du vill höra när 100 % batteri har nåtts
    • Välj ett fördefinierat ljud från din iPhones inbyggda varningsljudlista
    • Ställ in sökvägen till ett anpassat ljud som du har laddat ner och sparat
  • Justera antalet gånger som tonen ska loopa via ett skjutreglage

Jag gillar hur Total Charge Tones fungerar eftersom det effektivt låter mig veta när vår telefon är fulladdad. Genom att göra det hjälper det att motstå min längtan att ständigt kontrollera laddningsnivån.

En annan sak jag gillar med tweaken är att du kan välja en fördefinierad ton eller ställa in sökvägen till en anpassad. Om du nyligen laddade ner ett anpassat ljud på din enhet kan du enkelt använda det istället för ett av din iPhones ursprungliga tonljud. Detta lägger till en nivå av konfigurerbarhet som gör det enkelt att anpassa din telefon.

De som är intresserade av att prova den nya Total Charge Tones-tweaken kan ladda ner den för free från BigBoss-förrådet via deras favoritpakethanterare. Tweaken stöder jailbroken iOS 9, 10, 11, 12, 13 och 14 enheter.

Var noga med att låta oss veta vad du tycker om den nya justeringen av Total Charge Tones i kommentarsfältet nedan.