Denna teori vill främja planen för säsong 3 av Fortnite

0 Shares

Fortnites ökenö

Fortnite Desert Island teori

Låt oss sätta oss i en situation. Epic Games planerar lanseringen av sitt nya säsong 3 För samma vecka ändras dock planerna med våld och de tvingas fördröja lanseringen. Detta påverkar ett stort antal aspekter på distributionsnivån och naturligtvis hände det som måste hända. Tydligen på PlayStation-servrarna har ikonen som kommer att identifiera spelet under den nya säsongen rymt och avslöjat följande:

Fortnite-ikon säsong 3Fortnite Desert Island-teori

I bilden, som också har delats i hög upplösning av Reddit-användaren RyanStoffelen (det är en konstnärlig skapelse med Photoshop), kan du se bussen flyga över ett område helt med vatten (något som ser ut som öppet hav) och I bakgrund kan du se en liten ökenö med tre palmer på. Och det är där teorin börjar.

Ökenön

Fortnite Desert Island teori

Oavsett anledning har många användare återkallat en liten PR-video från Epic Games där ett förmodat skeppsbrott överlevde uttråkad på en ökenö. Vår huvudperson är förvånad över en stor skugga på himlen, orsakad varken mer eller mindre av Fortnite-bussen, som han svarar på genom att kasta en nödsignal för att få uppmärksamhet. Tyvärr exploderar blosset bussens ballong och den kraschar i havet och ger skeppsbrottet en Victory Royale.

Klippet var uppenbarligen ett trevligt sätt att främja Fortnite med idén om en oväntad Victory Royale, men enligt en del tankar kan denna ödeö betyda något mer.

Palmernas hemlighet

Fortnite palmträds teori

Nyckeln kommer att vara i bilden av ökenön i den filtrerade bilden, som verkar vara mycket lik ön i videon. Många påpekar att vi verkligen pratar om samma ö med hänsyn till dess likhet, men det mest överraskande kommer med en numrering som visas på rutan med fläckar som visas i videon.

Fortnite Desert Island-teori

Om du har ett fint öga kan du se hur nummer 1106 De verkar graverade på lådan, en figur som många konspiranoider satsar på att lanseringen av den nya säsongen indikeras, det vill säga den 11 juni. Med tanke på att videon av ödeön är från för ett år sedan (21 juni 2019) verkar idén att lämna datumet för vilken säsong som helst lite galen.

Vilken mening skulle det göra?

Vad skulle vara poängen med en ödeö av den storleken på Fortnite-kartan? Naturligtvis finns det resonemang för det också. Som vi vet i det aktuella komplottet förbereder spionen Midas ett vapen som skulle få slut på stormen på ön, men inte för att få den att försvinna, utan för att koncentrera all sin makt och översvämma hela kartan. Det skulle vara anledningen till att vi skulle vara kvar med en enkel ensam ö i spelet.

Oavsett av en slump eller inte ger den läckta bilden mycket att prata om, men det råder ingen tvekan om att det största problemet som gör användarna galna är den försening som spelet lider. Det blir bättre om allt återgår till det normala och vi slutar se sådana långsökta teorier. Tycker du inte? Ändå har du säkert fortfarande mycket att hitta på ön.

0 Shares