Denna tabell för spelare har nästan allt att spela non-stop

0 Shares

Ett bord för att spela videospel?

Lita på spelbordet

Så småningom har kraven från videospelfans nått riktigt intressanta höjder, oavsett om de är professionella eller inte, den genomsnittliga användaren kräver åtminstone bra hörlurar och ett bekvämt säte att spendera många timmar framför skärmen. Men hela satsen kompletteras med ett bra bord, och där har Trust presenterat GXT 1190 Magnicus.

Det är ett ganska generöst bordsbord som har dimensioner på 160 x 82 centimeter och som erbjuder en serie särdrag som underlättar spelarens liv hela tiden. Du kan placera upp till 3 bildskärmar, för att styra all din sändning på Twitch och granska hela tiden vad din videobandspelare får innan du skickar till strömmen.

Den huvudsakliga bordsskivan är tillverkad av DM-trä och på den vilar en matta som upptar hela ytan på skrivbordet, vilket ger total rörelsefrihet när du använder musen och gör att du får en bekväm touchkänsla på hela bordsytan.

Håll det klart

Lita på spelbordet

Med tanken på att ha bordet helt klart innehåller modellen två hållare för hörlurar och drycker som vi kan placera på frontpanelen och därmed undvika att ha saker på skrivbordets yta.

Det enda som vi kommer att placera, ja, kommer att vara mobiltelefonen, eftersom det här GXT 1190 Magnicus integrerar en trådlös laddare på ytan så att vi kan ladda mobilbatteriet (förstås kompatibelt med trådlös laddning) utan att använda kablar.

Döljer kablarna

Lita på spelbordet

Och eftersom vi pratar om kablar döljer bordet också a flexibel bricka för att samla alla kablar till de olika anslutna enheterna för att upprätthålla en visuell ordning under bordet. På så sätt undviker vi trassel på golvet och vi kommer att upprätthålla en ganska praktisk ordning vid rengöring eller helt enkelt att visa upp bordet.

Vad saknas?

Funktionerna i denna GXT 1190 Magnicus är ganska kompletta, men du bör ta hänsyn till en detalj som du kanske glömmer. Panelens stödben de är inte elektriska, så vi kommer inte att kunna justera höjden elektriskt som andra mer avancerade (och dyra) modeller på marknaden. Istället har det ett enkelt förankringssystem som hjälper oss att fastställa bordets höjd, men det verkar inte som ett bekvämt system för att kunna ändra höjden kontinuerligt.

Hur mycket?

Priset på detta Trust-spelbord kommer att vara 349 euro, så vi pratar om ett bord med ett mycket attraktivt pris om vi tar hänsyn till dess möjligheter, design och storlek. Produkten kommer att finnas tillgänglig via Amazon från och med nästa oktober 30, så vi måste vänta lite tills vi kan få vår beställning.

* Anmärkning till läsaren: länkarna som publiceras här är en del av vårt avtal med Amazons affiliateprogram. Trots detta skapas våra rekommendationer alltid fritt, utan att hantera någon typ av förfrågan från de märken som nämns i artikeln.

0 Shares