Denna Resident Evil Village-mod misslyckas med att lösa Ethans mysterium

0 Shares

Tredje personens mod

Resident Evil 8 Mod

Det Àr precis vad han har lyckats uppnÄ FluffyQuack, en modder med ett Patreon-konto dÀr han inbjuder sina anhÀngare att erbjuda donationer för att fortsÀtta göra sina mÀrkliga experiment. Hans senaste arbete, ett mod som för nÀrvarande Àr i en mycket experimentell fas, och som lÄter dig anvÀnda en tredjepersons kamera att spela RE: Village i lÀgenhetslÀgen.

Som du kan se i videon Ă€r kameran inte helt justerad, eftersom kroppens och skottets orientering Ă€r ganska desorienterad med avseende pĂ„ riktningsriktningen, men just nu Ă€r den mer eller mindre funktionell. NĂ„got som Ă€r sĂ€rskilt slĂ„ende Ă€r dock att Ethans modell, spelets huvudperson, inte har nĂ„got huvud. Är det ett fel frĂ„n modet eller sjĂ€lva spelet?

Ethan Winters ansikte

Resident Evil 8

Mycket har gjorts av Ethan Winters ansikte. Och det Àr det, vilket ansikte har huvudpersonen i de sista delarna av Resident Evil? Till denna dag Àr det fortfarande ett mysterium, och sett vad som har sett verkar det som om utvecklarna inte Àr villiga att avslöja det. Det Àr slutsatsen vi nÄdde efter att ha sett hur till och med 3D-modelleringen av karaktÀren inte har nÄgot huvud, nÄgot som har verifierats med FluffyQuack-modet och som fortsÀtter att förlÀnga mysteriet bakom karaktÀrens identitet.

Vi hade redan sett att kampanjbilder av spelet Àr ansvariga för att tÀcka ansiktet, sÄ vi kommer att fortsÀtta med det olösta pusslet.

Spela med andra karaktÀrer

FluffyQuack-moden har ocksÄ anvÀnts för att spela historielÀge med en annan karaktÀr Àn Ethan. I följande video kan du se hur modelleringen av Cassandra Beneviento, en av de slutliga cheferna i Resident Evil 8, anvÀnds, samtidigt som tredjepersons kameran ocksÄ aktiveras (nÄgot som fortsÀtter att upprÀtthÄlla den skrÀmmande atmosfÀren av huset Beneviento). Resultatet Àr ganska bra, och det Àr fortfarande nyfiken hur en av fienderna rör sig som huvudpersonen i berÀttelsen.

Just nu, som vi pÄpekade tidigare, Àr denna mod fortfarande i experimentfasen, sÄ det Àr troligt att vi kommer att se nya effekter och nyfikenheter pÄ spelets egen grafik nÀr veckorna gÄr. Med hÀnsyn till antalet mods som slÀpptes för Resident Evil 3, kan man förvÀnta sig att med Village kommer saken att fÄ mycket mer ökÀndhet om vi tar hÀnsyn till antalet tecken som finns i spelet och förlÀngningen som hela karta över staden erbjuder. Vad vill du se modifierat? Vad sÀgs om fiender som ser ut som SpongeBob?

0 Shares