Denna licensplatta för GTA V -trailer har skapat en teori om GTA 6

0 Shares

GTA 6 på 90 -talet?

Mycket har sagts om den tid då den nya delen av GTA 6. Ja, på 80 -talet, slutet av 70 -talet … men det verkar som att allt kommer att ske i en ganska modern tid, eftersom vi skulle prata om sent 90 -tal. Det är åtminstone vad vissa användare försäkrar efter att ha sett ett kryptiskt meddelande som tydligen avsiktligt lämnades i den senaste videon som publicerades av Rockstar.

Som vi kunde se granskar videon i fråga några scener från GTA V och slutar visa att GTA Online meddelar sin nästa ankomst på PS5 och Xbox Series X, men det verkar som att det bland alla dessa scener finns en mycket liten detalj som kan gömma sig några mycket värdefulla.

En hemlighet gömd i en registreringsskylt

GTA V -registreringsskylt

Scenen i fråga kan ses i andra 0:38 på släpet, där Frankllin dyker upp i en röd sportbil. Jo, registreringsskylten på sportbilen visar referensen 61SAL890, en inskrift som många användare tolkar som ett dolt meddelande.

Och är det att om vi använder lite fantasi kan vi bilda följande mening: 6 är al (åtta) 90, eller vad är detsamma, GTA 6 är i slutet av 90 -talet. Med detta kunde de ha tappat att temat för den framtida GTA 6 kommer att ligga i slutet av 90 -talet, något som skulle ta oss tillbaka till en lite modern GTA, och inte så retro som hade spekulerats förrän nu. Kommer det äntligen vara dags för spelet att utvecklas?

Rockstar öppnar fortfarande inte munnen

Oavsett om det är ett dolt budskap eller inte, det som är klart är att Rockstar fortfarande inte kommenterar det, och som vi nämnde i en av våra tidigare artiklar är förseningen i lanseringen av GTA V för nya generationskonsoler förmodligen inte en indikation för gynnsamt för att tro att GTA 6 är närmare än vi kanske tror. Kom ihåg att GTA V inte kommer fram förrän i mars 2022 (då den tidigare var planerad till nästa november).

Med tanke på att de senaste rykten talade om datum för 2024, är vi mycket rädda för att vi kommer att behöva fortsätta leka med dessa teorier och dessa ordspel länge, så var beredd att bevittna många fler teorier om det. Och när GTA V når de nya konsolerna … kommer säkert fler än en att hitta ledtrådar om den nya delen.

0 Shares