Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Denna körbara RC Semi Truck hämtar en spel -PC inuti

Rigg på en rigg: Medan en gul Mercedes RC Semi Truck är en skönhet i sig, kliar en klåda som ingen annan genom att modifiera en för att bära PC -spelkomponenter i trailern. Anpassade PC -byggnader har varit överraskande och glädjande för många entusiaster genom åren, och den här från Reddit -användare u/imthatguy77 verkar tillägnad Truck Simulator -fans.

Med tanke på formfaktorbegränsningarna för den 1/14: e skala Mercedes Arocs Semi Truck, kan riggen bara stödja en mini-ITX-plattform, och hårdvaran ombord blöder inte heller direkt. Det är dock utförandet som spelar roll i engångskreativa byggnader som dessa, och kombinationen av Intels 6C/6T i5-9400F, 16 GB RAM och ett EVGA 2060 KO-grafikkort bör leverera helt acceptabelt prestanda i de flesta moderna spel.

Denna anpassade byggnad har också en USB-driven 5-tums LCD bakom hytten och är också körbar. Den enda varningen är att lastbilen måste vara inkopplad och stationär när datorn används eftersom en inbyggd strömkälla inte var exakt praktisk, enligt dess skapare, u/imthatguy77.

Behållarens smala, långa dimensioner innebar att komponenterna måste placeras i enlighet därmed, ledd av en AIO -kylare på framsidan, en 550 W PSU och moderkort i mitten och GPU: n med stigarkabel monterad på baksidan. Den blågröna behållaren har också en Arduino -display på baksidan som visar hårdvaruinformation som systemanvändning och temperatur.

Termik kan vara särskilt oroande i byggnader som dessa, men dess skapare noterar att CPU/GPU berör 32 ° C/37 ° C vid tomgång och 55 ° C/37 ° C under belastning. Det är förmodligen resultatet av att spela Euro Truck Simulator 2, och på en rigg som denna är det svårt att tänka sig att spela något annat.

Arbetet med RC Semi Truck gaming PC började i november förra året, och dess skapare förväntar sig att ladda upp YouTube -bilder av den färdiga, körbara riggen under de närmaste dagarna.