Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Denna justering gör din telefons display suddig innan den somnar av inaktivitet

Apple designade iOS på ett sådant sätt att när du inte använder din olåsta iPhone efter en viss tid kommer displayen att börja dimma innan den slutligen somnar och låser sig helt. Vissa människor gillar den här funktionen eftersom den hjälper till att hålla batteriladdningen i schack under tider av inaktiv användning, men om du är intresserad av något annat, så kanske du gillar en nysläppt och free jailbreak tweak anropas uppmärksamhet av iOS-utvecklare.

När du har installerat uppmärksamhet kommer din iPhone fortfarande automatiskt att låsa sig själv efter en förutbestämd period av inaktivitet. Den enda stora skillnaden är dock att din handenhets display kommer att uppvisa en suddig effekt efter en period av inaktivitet och precis innan du somnar istället för att dämpa displayens bakgrundsbelysning.

Detta har uppenbarligen konsekvenser för batteritiden, men med tanke på hur lång tid som din telefon faktiskt tillbringar i nedtonat visningsläge innan den automatiskt somnar på grund av inaktivitet, är den påverkan som uppmärksamheten har på din batteritid i bästa fall försumbar och bör inte urskiljas av slutanvändaren.

För de som undrar lägger uppmärksamheten till en dedikerad preferensruta till appen Inställningar för konfiguration, men det enda du kan göra här är att slå på eller av justeringen på begäran:

Användning av uppmärksamhet beror verkligen på personliga preferenser. Eftersom det är mer en estetisk tweak än en utilitaristisk, kan vi inte anta att alla kommer att gilla vad tweaken ger till bordet. När allt kommer omkring, alla har sin egen uppfattning om vad som ger den bästa estetiken på deras pwned handenhet.

De som är intresserade av att prova uppmärksamhet kan ladda ner tweaken för free från Packix-förvaret via deras föredragna pakethanterare. Tweaken stöder jailbroken iOS 13-enheter.

Tycker du att din iPhone ser bättre ut med en nedtonad tomgångsskärm eller en suddig tomgångsskärm? Låt oss veta dina tankar i kommentarsfältet nedan.