Denna Juggernaut-bugg i Warzone gör dig oövervinnlig med oändliga liv

0 Shares

En odödlig Juggernaut

Juggernaut krigszon

Om det redan var svårt att avsluta livet för spelaren som bär juggernaut, med detta fel är det omöjligt att vinna ett spel igen om spelaren som är pansar är medveten om dess existens. Tricket kräver en serie mycket exakta förhållanden, förutom att bära juggernaut måste du besöka en köpstation när en Brandförsäljningshändelse Börja.

Kom ihåg att dessa evenemang gör att du kan köpa varor till 80% rabatt och till och med gratis, men det verkar som om du bär utrustad juggernaut-outfit, blir det ännu roligare.

Under brandförsäljning som kanna kan du köpa obegränsad självupplevelse från CODWarzone

Självåterupplivningssats för alla

Juggernaut krigszon

Det är exakt vad de har visat i en Reddit-tråd, eftersom de med en skärmdump har visat hur en användare har kunnat köpa dussintals återupplivningssatser utan problem. Tricket är att om du bär juggernaut-dräkten verkar det som om självre-animationssatsen, förutom att vara gratis, tillåter dess obegränsat köpså att spelare kommer att kunna få dussintals enheter under Fire Sale-evenemanget (60 sekunder).

Tack vare den här manöveren kommer spelarens team med juggernaut att kunna utrusta sig med självåterupplivningssatser nästan oändligt, så de blir praktiskt taget oövervinnliga spelare om de alltid lyckas ha ett kit i närheten. Naturligtvis, som alltid kommer de alltid att vara begränsade till att stänga området, så antingen har du turen att köpa objekten direkt i området för den sista cirkeln eller så måste du återuppliva hela spelet för att vinna som en riktig fegis. Ah, trodde du verkligen att den här åtgärden skulle göra dig till en hjälte?

0 Shares