Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Denna jailbreak-tweak döljer främjade tweets från Twitter-appens flöde

Så du bryr dig om din egen verksamhet och försöker bara titta igenom vad som är nytt i ditt Twitter-flöde. Du fortsätter att scrolla och plötsligt snubblar du över något som du är säker på att du aldrig har följt förut. Titta, det är en sponsrad tweet.

Twitter har ökat ansträngningarna för att visa sponsrade tweets, som tenderar att försämra kvaliteten på ditt flöde med skräpiga annonser. Tack och lov har iOS-utvecklaren gjort en free jailbreak tweak dubbad NoPromotedTweets som kan vara till tjänst.

Precis som tweakens namn antyder, förhindrar NoPromotedTweets den officiella Twitter-appen, när den är installerad på en stödd jailbroken iPhone eller iPad, från att visa Promoted Tweets i ditt Twitter-flöde.

Tweaken filtrerar effektivt bort Sponsrade Tweets från ditt flöde och sållar dem sedan ner i avgrunden så att du kan se till att varje Tweet du ser antingen twittras eller återtwittras av någon du följer och inte av Twitters högstbjudande.

NoPromotedTweets är tillgänglig som en free ladda ner från zachary7829s personliga arkiv via din favoritapp för pakethanterare och stöder jailbroken enheter med den officiella Twitter-appen installerad på dem.

Om du inte redan använder zachary7829s arkiv, kan du lägga till det i din pakethanterare genom att använda URL:en nedan:

https://zachary7829.github.io/CydiaRepo/

Vad tycker du om att dölja sponsrade tweets från ditt Twitter-flöde? Låt oss veta i kommentarsfältet nedan.