Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Denna jailbreak-tweak återupplivar fyrkantiga profilbilder i Twitter-appen

Det verkar som att alla stora sociala medier ständigt ändrar sin estetik, men vissa av oss har svårare att anpassa oss till dessa förändringar när vi blir vana vid något vi gillar.

Ett sådant exempel skulle vara hur Twitter ersatte sina fyrkantiga profilbilder med runda. Det hände för ganska länge sedan, men iOS-utvecklaren släppte bara den här veckan en ny och free jailbreak tweak dubbad TwitterSquareAvatars som tar tillbaka Twitters klassiska fyrkantiga profilbilder.

I exemplen på före och efter skärmdumpar inbäddade ovan och nedan kan du se hur TwitterSquareAvatars ändrar hur profilbilder ser ut i hela Twitter-appen.

Det är värt att notera att den förändrade estetiken inte är begränsad till bara din egen profil, utan det gäller även ditt Twitter-flöde och alla andras profil. Dessutom, när du trycker på en profilbild för att förstora den, försvinner den cirkulära masken också från den vyn.

Även om valet mellan cirkulära och fyrkantiga profilbilder på Twitter verkligen är subjektivt, är det alltid trevligt att ha möjlighet att återgå om du känner dig nostalgisk. Själv gillar jag de fyrkantiga profilbilderna eftersom de runda inte visar lika mycket detaljer runt hörnen, men det är bara jag.

Om du är intresserad av att ge TwitterSquareAvatars ett försök kan du ladda ner det för free från level3tjgs personliga arkiv via din favoritapp för paketpatchhanterare. Tweaken stöder jailbroken iOS 13 och 14-enheter och fungerar bara med den officiella Twitter-appen.

De som inte redan använder level3tjgs personliga arkiv kan lägga till det i sin favoritpakethanterareapp genom att använda URL:en nedan:

https://level3tjg.xyz/repo

Planerar du att byta från runda till fyrkantiga Twitter-profilbilder med TwitterSquareAvatars? Se till att berätta varför eller varför inte i kommentarsfältet nedan.