Denna Black Widow-karaktär gör språnget till Hawkeye-serien

0 Shares

Hawkeye, en av de stora satsningarna på Disney +

Som du vet är en av de största attraktionerna som Disney + har dess viktiga utvidgning av Marvel Cinematic Universes tyg med sin serie. Dessa kommer att ha ansvaret för att berika filmerna och ge större värde till hela berättelsen, mata tillbaka varandra så att allt är perfekt kopplat.

Bland de titlar som vi vet att vi kan njuta av är Wandavision, som vi redan vet kommer till katalogen 2021 (efter en liten fördröjning); Loki, fortfarande odaterad; Falcon and the Winter Soldier, försenad av pandemin; Y Hawkeye, vars filmning började stoppas av bland annat COVIDs nuvarande situation.

Hawkeye - Hawkeye

Just den senare har kommit att vara i orkanens öga på grund av huvudpersonens känsliga personliga situation, men efter denna bump vet vi att produktionen äntligen kommer att börja med inspelningarna om en vecka i New York.

Inte bara det. Det har också kommit ett nytt tillskott till spelarna som vi inte förväntade oss (och nej, det handlar inte om skådespelerskan som kommer att ge liv åt Kate biskop, vilket förblir ett mysterium även om alla påpekar att det kommer att bli Hailee Steinfeld).

Florence Pugh går med i Hawkeye

Kanske med namnet känner du inte igen henne (eller kanske du gör det) men så snart du ser hennes bild vet du vem vi pratar om. Som du redan ser några rader nedan handlar det om skådespelerskan som ansvarar för att ge Black Widows syster liv i filmen som Disney ännu inte har kunnat släppa på grund av pandemin.

Black Widow-filmen borde ha sett dagens ljus under första halvåret, men efter flera förseningar 2020 har den skjutits upp till 2021, vilket oundvikligen upprör hela Marvel-kassan. I den kommer vi att känna till hämnarens ursprung och, naturligtvis, hennes syster, Yelena Belova -till höger på bilden nedanför dessa linjer- med Florence Pugh i huvudrollen.

Black Widow - Black Widow

Pugh är känd för tar upp stafettpinnen av Black Widow i UCM och ett bra sätt att hantera det kan mycket väl vara den här serien – vi kommer ihåg att Black Widow-filmen är före Avengers: Endgame – de sorgliga händelserna, som den nu är införlivad med.

Det exklusiva deltagandet har ges av det specialiserade mediet The Direct, även om det för tillfället har lite mer information om hur det kommer att utvecklas karaktärens roll inom berättelsen om Hawkeye.

Vi har inget annat val än att vänta tålmodigt på att det släpps … eller på en ny läcka, tack vare filmens början, för att avslöja mer saftig information. Oroa dig inte, vi berättar allt här. Tveka inte.

* Anmärkning till läsaren: länken till Amazon i den här artikeln är en del av vårt avtal med deras affiliate-program. Även med detta har beslutet att inkludera det tagits, som alltid, fritt och enligt El Output, utan att svara på förfrågningar från de inblandade varumärkena.

0 Shares