den smarta och modulära kraftbanken [Review]

den smarta och modulära kraftbanken [Review]

Kraftbanker har förändrats och företag klämmer in massor av mAh och funktioner i ett litet utrymme för användare på språng. De SYNAVOLT är en modulär kraftbank med 20 000 mAh kapacitet och dubbla expansionsfack. Själva SYNAVOLT-centralenheten är utrustad med 10 unika portar, snabb laddningsteknik och dataöverförbarhet för framtidssäkerhet.

SYNAVOLT ger upp till 100 W ström till en uppsjö av modulära tillbehör inklusive:

  • USB-adapter med 5 portar
  • Bluetooth 4.1 högtalare
  • 12v biladapter
  • Qi trådlös laddningsplatta
  • 110V växelriktare

Med mitt SYNAVOLT Beta Media Sample fick jag ljusbilagan (vad behöver jag för … Camping, antar jag!) Och 110-väggkontaktomvandlaren och prototypen kraftbankenhet. Tillbehören snäpps in i enheten och glider från motsatta riktningar, eftersom anslutningarna för alla mods är identiska, bara orienterade i motsatta riktningar i vardera änden.

SYNAVOLT modulär kraftbank

När strömkontakten är till höger vänd den uppåt och när den är till vänster vänd den nedåt. Tja, upp i förhållande till LCD-batteridisplayen, eftersom det inte finns någon annan uppenbar “upp” än detta. Smart designval, enligt min mening. Jag tror inte att detta faktiskt är ett problem, eftersom det inte finns någon anledning att du inte bara kan använda höger sida för kontakten, eller till och med bara lägga enheten upp och ner, eftersom det inte är direkt uppenbart att enheten ens har en ‘topp ‘. Jag tror att jag hellre skulle ha möjlighet att låsa den på vardera sidan, även om ena sidan är “upp och ner”, snarare än att ha “överlämnade” tillbehör.

Tyvärr har jag inte andra tillbehör som högtalare, projektor, Qi-laddare eller MacBook Adapter att granska, men de är spännande koncept. Den senare möjliggör dataöverföring, HDMI-utgång, SD / MicroSD-kort och ytterligare två USB 3-portar. Den har också en USB-C PD-port som kan leverera upp till 60 W ström, vilket innebär att du kan ladda alla dina 13 ″ och mindre MacBooks direkt från USB-C.

Det enda jag är riktigt förvirrad över med den här enheten hittills är laddaren; varför är laddaren en 1,5a fatadapter istället för en datorstickkontakt eller USB eller något annat som är mer standard? Det här är inte en affärsbrytare för mig, bara en nyfikenhet som jag inte helt förstår.

Sammantaget är enheten estetiskt tilltalande, den har en tålig känsla och ett användarvänligt utseende, LCD-skärmen som visar batteriprocenten är en fin touch och bilagorna spänns fast. Enheten visade sig fulladdad och varje tillbehör har sin egen individuella strömbrytare. Huvudenheten kom också med avtagbara tjocka gummiproppar i fäständarna, som jag inte är säker på är förpackning eller en del av enheten, men om jag ville behålla dem och använda dem för att skydda den under transport skulle de göra en fantastisk jobb.

SYNAVOLT modulär kraftbank

SYNAVOLT är inte utformat för att vara superportabelt för användning som fickstorlek för en daglig drivkraftsbank, men skulle vara utmärkt att ta med sig för affärsresor eller en campingresa. Sammantaget är jag ganska imponerad av den här hårdvaran och ser fram emot möjligheten att få tag på andra tillbehör!

Här är några ytterligare bilder av enheten och bilagor som jag kunde granska:

SYNAVOLT modulär kraftbank

SYNAVOLT modulär kraftbank

Läs fler recensioner av redskap och prylar på TechCo

Relaterade Artiklar

Back to top button