Den sista trailern av ‘Mulán’ håller med fans och kritiker

Mulan, krigaren som bryter mot alla regler

Mulans animerade film dök upp i våra liv 1998 och presenterade historien om en ung man som förklädde sig som en man för att förhindra att hans far rekryterades av hans lands armé. Handlingen är baserad på östra legenden om Hua Mulan, som förklädd som en krigare, gick med i den kinesiska armén (exklusivt manlig) i dikten Ballad of Fa Mu Lan.

Disney-filmen, regisserad av Tony Bancroft och Barry Cook, var ganska framgångsrik. Förutom en bra kassa vann den en Golden Globe, flera Annie (tilldelad av International Association of Animated Films) och nominerades till och med till en Oscar för bästa ljudspår. Sådan var acceptansen att moderbolaget inte tvekade att lansera en andra version, Mulán 2, som släpptes direkt på band.

Mulan

De kommer inte att vara de enda titlarna som utnyttjar Hua Mulans vackra kinesiska historia. Utnyttja boom för live-action-anpassningar, Disney har också beslutat att göra en film “av kött och blod” av sin orientaliska hjältinna, som nu dess slutliga trailer nu äntligen har avslöjats.

Mulan Final Trailer

Samma vecka presenterade Disney den sista officiella trailern för sin film. Live action-versionen av Mulan kommer att släppas i teatrar nästa 27 mars, så det var dags för fabriken att släppa den sista trailern.

Detta samlar många bilder som redan har setts i andra trailers, men lägger också till andra ramar som aldrig visats förrän nu som bara skapar en åsikt som verkar enhälligt: ​​filmen har alla ingredienser för att bli en fantastisk Framgång (större till och med än sin animerade föregångare) på den stora skärmen.

Mulan

Nya Mulan är full av action (massor av action), har intressanta karaktärer och har en riktigt attraktiv estetik. A perfekt kombination För att forma en redan känd historia måste du locka allmänheten till biograferna igen.

Regisserad av Niki Caro och med ett manus där bland annat Elizabeth Martin och Lauren Hynek har samarbetat, Disenys nya förslag innehåller Liu Yifei som ledare (Hon ansvarar för att ge liv åt Mulan), förutom Yoson An som Chen Honghui, Jason Scott Lee som Bori Khan, Donnie Yen som befälhavare Tung och Gong Li som häxan Xian Lang.

Mulan

Om du vill ta en titt på vad som ska komma och bli lika förvånad som resten av de dödliga, har du den sista trailern (i originalversion på engelska och dubbad till spanska) precis nedan. Ta för dig.

Sista trailern till Mulan i originalversionen

Sista trailern av Mulán dubbad till spanska

Relaterade Artiklar

Back to top button