Den nya Warzone-kartan kan ses på denna webbplats (alla lösningar)

0 Shares

Rebirthfromtheashes.com

Webbfödelse från askan

Webbplatsen i fråga är rebirthfromtheashes.com, ett namn som gör ordspel mellan namnet på den berömda Rebirth-ön, som vi har kunnat njuta av i spelet, och själva innebörden av översättningen, renässans från askan, med hänvisning till när staden Verdansk återuppstår efter den ödesdigra explosionen. Webbadressen har kommit direkt till vissa influenser, men den har också döljts på återfödelsekartan, där olika karaktärer hjälpte till att dechiffrera den.

Ny Warzone-karta

Det intressanta är att om vi går in på webben i fråga kommer vi att stöta på en helt gåtfull webbplats som döljer bilder relaterade till den nya Warzone-kartan som kommer att visas så länge vi anger nödvändiga koder för den.

Alla hemliga koder

Vissa användare har upptäckt att koderna är krypterade i kommunikationstornen på Renaissance Island. I följande video kommer du att kunna verifiera att genom att landa i en av dem kommer du att kunna ta emot en överföring som avslöjar en serie siffror.

Hur som helst, du behöver bara vara uppmärksam på några ord som sprids runt på nätet för att upptäcka några ledtrådar i bildformat. Det första du måste göra är att klicka på knappen “Inkommande meddelande” och klicka på den rosa bilden i nedre vänstra hörnet för att lyssna på ljudet. När du har lyssnat på ljudet kan du stänga fönstret för att upptäcka en ny ruta där du kan skriva. Om du skriver in några av följande ord i mittrutan får du följande bilder:

Med dessa koder kommer vi att upptäcka något krypterade bilder på några av platserna för den nya kartuppsättningen 1984, men det finns fortfarande fler pussel att lösa på nätet.

Hur man slutför alla mål

Webbkontrollpanelen visar fyra flikar med namnen Mål 1, Mål 2, Mål 3 och Mål 4. De är uppenbarligen fyra tester som vi måste låsa upp genom att ange lämpliga koder. Många användare av Reddit och sociala medier har knäckt olika erhållna koder och har hittat alla nyckelord som dechiffrerar målen. Om du vill komma till saken lämnar vi dem nedan:

VÄGARE – Mål 1

.  Lämna den tom om bilden är rent dekorativ.

I det här fönstret måste du ge åtkomst till din webbkamera för att få en rolig interaktiv ackreditering med ditt ansikte. Du kan ange ditt namn, Nick och namnet på din organisation.

PARALLAX – Mål 2

.  Lämna den tom om bilden är rent dekorativ.

Ett virtuellt prisma som består av siffror gör att du kan skicka en pipkod. Den hemliga koden som du måste ange är * 1984 #

.  Lämna den tom om bilden är rent dekorativ.

PARADIGM – Mål 3

.  Lämna den tom om bilden är rent dekorativ.

Håll ned en tangent utan att stoppa så att karaktärerna visas på skärmen. Ett skräppostfönster försöker bekräfta att du är en människa, så svara korrekt på Captcha. Upprepa processen tills meddelandet är klart. Den sista bilden kommer att avslöja nya Gulaj.

.  Lämna den tom om bilden är rent dekorativ.

OBLIVION – Mål 4

.  Lämna den tom om bilden är rent dekorativ.

En världskarta visar olika platser. Gå till Ukraina och klicka på den röda cirkeln för att se en video med bilder av den nya Warzone-kartan. Klicka på “Rapportera plats” för att slutföra processen.

ATLANTIS – Gåtans slut

Warzone webbmål

Med den här koden kommer du att avsluta utmaningarna och du kommer åt ett mycket märkligt chattfönster, eftersom de anslutna användarna kan kommunicera med förinställda meddelanden. Du behöver bara skicka ljudsignalerna med prisma för att se meddelandena i chattfönstret.

Nu kan du se en nedräkning som indikerar lanseringen av den nya Warzone-kartan, så efter den här roliga tiden med att lösa pussel måste du bara vänta tills den nya uppdateringen är tillgänglig.

0 Shares