Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Den nya realme 8 utmanar dig till en snabb utmaning

En hastighetsutmaning

Under de senaste åren är vi övertygade om att du har vant dig vid att använda teknologier som kan sägas har förändrat din dag till dag. Liksom pekskärmar, kameror som kan ta bilder och videor med hög kvalitet, trådlösa anslutningar för att överföra ljud och den otroliga förmågan att ansluta till internet och hela den världen full av möjligheter som den erbjuder.

Tja, du bär alla dessa funktioner i fickan, i en enhet som för några dagar sedan verkade omöjlig och bara typisk för science fiction-filmer. Men nej, nu ligger det i dina händer: mobiltelefonen. Men det är dags att ta ett steg framåt och även om det redan bidrar mycket till allas dagliga liv är det dags för det att erbjuda något mer.

Det extra som gör att du kan fortsätta att göra din smartphone en enda enhet, väsentligt och mycket mer kapabelt innebär att du gör det snabbare när du ansluter till internet. Så gör dig redo för den här hastighetsutmaningen som jag verkligen förbereder mig för nästa 12 maj och som du kommer att kunna se från trettio på eftermiddagen.

Vid nästa realm-händelse kommer du att kunna träffa en unik telefon som demokratiserar användningen av 5G-mobilnät. Och du kan glömma drömmar med telefoner som kostar tusen euro om du vill njuta av anslutningar till ultrasnabba mobilnät. Med den nya realme 8 5G kan du få allt det och mycket mer.

Den framtida smarttelefonen från realme kommer att integrera en Mediatek Dimension 700-processor som tillsammans med ett 5G-modem ger en återgång till marknaden vilket underlättar åtkomst till dagens snabbaste mobildatanätverk. Så du kan spela utan avbrott eller motgångar, njuta av ditt favoritinnehåll utan problem och alltid i högsta kvalitet tack vare skärmen med FHD + -upplösning och en uppdateringsfrekvens på 90 Hz som allt kommer att strömma som vatten.

En telefon för att ansluta till världen

Du kan verkligen inte missa nästa 12 maj den här tillställningen. Så ta ut din kalender och markera den dagen med en röd markör och en stor cirkel. Klockan halv tre på eftermiddagen och via den här länken kommer du att kunna se den, en telefon som avser att erbjuda allt som ingen gav tidigare.

Så tänk inte på det och gå med oss ​​för att upptäcka realme 8 5G, lösningen på dina hastighetsproblem och som du kan ansluta till världen som du aldrig har föreställt dig. Visst kommer du inte att bli besviken och du kommer att känna att du äntligen har till hands allt som ansluten hyperrymd som kallas internet har att erbjuda. En hastighetsutmaning väntar dig i ett evenemang som kommer att bryta formen med det du är van vid att se.