Den nya “killer” Realme GT Master Edition. Bästa mellanklassen?

Av denna anledning är det dags att möta en annan av smartphones som har en bra position i mellanklassen, Xiaomi Mi 11 Lite 5G. Mer än något annat eftersom vi står inför två alternativ som har liknande priser och har imponerande egenskaper som gör dem till de bästa i mellanklassen idag.

Realme GT Master Edition

Liknande på deras skärmar, men inte i design

En av de första punkterna som vi kommer att titta på kommer förmodligen att vara dess pekskärmar. I detta avseende delar både Xiaomi-terminalen och den nyligen släppta realme-smarttelefonen en panel som skiljer sig i storlek, men inte i kvalitet, eftersom även om GT Master Edition har en 6,43 tum med en uppdateringsfrekvens på 120Hz, medan 6,55-tum Mi 11 Lite erbjuder endast 90 Hz. Båda har dock en AMOLED FULLDHD +-panel . Dessutom, när det gäller dpi-densitet, har realme GT Master Edition 409, jämfört med 402 dpi-densiteten för Xiaomi.

GT Master Edition

Och även om deras skärmar är lika, är en av punkterna där vi hittar en differentiering i designen av den nya “flaggskeppsmördaren” från realme. Att bryta scheman för de olika smartphones som kommer ut under de senaste månaderna inom mellanklassen, eftersom det ger en unik och exklusiv estetik designad av Naoto Fukusawa. Att på detta sätt uppnå en totalt särskiljande poäng.

Om vi ​​fortsätter att titta på designen av denna nya smartphone, kommer vi att stöta på en bra satsning för dess fotografiska sektion. Vi kommer att ha en trippel bakre kamerakonfiguration där det finns en 64-megapixel huvudsensor med f / 1.8 bländare, en f / 2.2 ultravidvinkellins och en sista 2-megapixel makrosensor med en f / 2.4-lins. Och framöver kommer vi att ha en exceptionell selfiekamera varken mer eller mindre än 32 megapixlar med /2,5 bländare.

Den första smartphonen med Snapdragon 778G

Det är ingen hemlighet att det i tider av chipbrist är svårare än någonsin att kunna debutera en ny processor för en mobil enhet. Den här tillverkaren har dock uppnått det i sin GT Master Edition genom att integrera Snapdragon 778G-processorn under huven, och blev den första smartphonen som använder detta Qualcomm-chip. Dessutom ger denna merit ett mervärde till denna nya “mördare” i mellanklassen. Och det är att denna CPU kommer att kunna erbjuda oss en mycket högre prestanda än Snapdragon 732G som Mi 11 Lite har integrerat.

Dessutom kommer vi att ha 5G och en annan av dess styrkor är att den är kompatibel med utbyggnaden av virtuellt RAM som är så modernt. Så vi kommer att kunna lägga till upp till 5 GB extra så att vi inte vid något tillfälle, vare sig vi använder flera appar samtidigt eller när vi spelar, saknar ström i smartphonen.

Processor Qualcomm Snapdragon 778G 5G

Självständigheten för GT Master Edition kommer inte att vara ett problem

Om vi ​​är en av de typer av användare som tycker om att spela hela dagen med sin smartphone eller njuta av serier och filmer, med den nya GT Master Edition kommer det inte att vara något hinder. I grund och botten för att vi står inför en terminal med ett 4 300 mAh batteri, vilket kommer att vara idealiskt för att det ska hålla hela dagen. Och när du behöver ladda den kommer den att göra det på mindre än en timme, tack vare dess 65W snabbladdning.

Så återigen överträffar denna smartphone Xiaomi-smarttelefonen på en annan punkt, eftersom den bara har en snabb laddningshastighet på 33W för sitt 4 250 mAh batteri.

Hur mycket kostar realme GT Master Edition?

Den här senaste modellen från smartphone-företaget, som presenterades officiellt för några veckor sedan i Indien, kan nu köpas i Spaniens egen webbutik. Dessutom kommer den med två möjliga konfigurationer vad gäller dess interna lagring och RAM, så att den anpassar sig ännu mer efter varje användares behov.

  • Realme GT Master Edition med 6 GB RAM + 128 GB kommer i butik med ett pris på 349 euro.
  • Realme GT Master Edition med 8 GB RAM + 256 GB har ett officiellt pris på 399 euro.

Relaterade Artiklar

Back to top button