Den nya iPhone kommer den 10 september – Här är vad vi vet

Den nya iPhone kommer den 10 september – Här är vad vi vet

Varje år lanserar Apple nya iPhones i september. Nu vet vi dagen att årets iPhones kommer att presenteras officiellt: 10 september.

Så vad vet vi om dessa kommande iPhones och, kanske viktigare, är de värda att vänta på?

Släppdatum för iPhone 11

Som vi nämnde ovan kommer nästa generation av iPhones att presenteras den 10 september. Vi vet inte var eller vilken tid, men den andra tisdagen i september bör markeras i dina kalendrar.

Tekniskt har Apple inte bekräftat detta datum ännu, men tillgångar som upptäcktes i iOS 13-betakoden (operativsystemet som kommer att lanseras samtidigt som de nya iPhonerna) pekar på 10 september som släppdatum.

Så det är då iPhones kommer att avslöjas. Men hur kommer de att se ut?

iPhone 11 Ryktad Line-up

Vi såg tre iPhones starta förra året: den billiga iPhone XR, den vanliga iPhone XS och den förstärkta iPhone XS Max. Och du kan förvänta dig en liknande uppställning i år, men med lite olika namn.

Apple förväntas ringa åtminstone en av de nya modellerna iPhone 11 Pro. Så vi kan ersätta iPhone XS med iPhone 11 Pro, med en iPhone 11 Pro Max byta ut iPhone XS Max. Detta kan tyda på att den billigare XR-ersättaren helt enkelt kommer att kallas iPhone 11. Förvirrad? Så är vi.

Specifikationer för iPhone 11

Även om vi inte är säkra på exakt vad nästa generation av iPhones kommer att kallas, vet vi några gedigna detaljer från telefonens specifikationsblad.

IPhone XR-ersättaren är till exempel inställd på att få en extra bakre kamera, vilket ger två bakre kameror totalt. Den enda bakre kameran är ett av våra största klagomål om det prisvärda iPhone XR – telefoner som kostar $ 750 borde verkligen ha mer än en kamera.

Vår största problem med XR är dock telefonens svaga LCD-skärm. Tyvärr ser dess iPhone 11-ersättning också ut att ha en LCD-skärm – vi är intresserade av att se om det finns en stor förbättring jämfört med den utgående modellen.

Utöver detta ser de dyrare iPhonerna ut att få en ful kamera bump. Vi kan fortfarande inte riktigt tro att Apple – ett företag som är så besatt av snygga mönster – kommer att lägga till en sådan sak på baksidan av sin viktigaste produkt. Vi hoppas att en frälsande nåd kommer att avslöjas den 10: e. Övervaka den här ytan.

Läs mer av de senaste tekniska nyheterna från Tech.co

Lead image kredit: Cashkaro

Relaterade Artiklar

Back to top button