Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Den minsta och mest funktionella mini-PC:n i världen

mini-pc-6cm

CHUWI Mini PC 6cm

Låt oss avslöja dess namn, varumärke och kompakta storlek. Sätt på dig, för denna mini-PC är bara 6 cm bred, 6 cm lång och 4,3 cm tjock. Den är förvånansvärt liten och tänjer på gränserna för storlek utan att offra funktionalitet.

Men låt inte storleken lura dig, eftersom den har imponerande funktioner. Ur förpackningen är den utrustad med Windows 10 som operativsystem, tillsammans med 6 GB RAM och 128 GB lagringsutrymme. Denna konfiguration är mer än kapabel för sitt avsedda syfte som en bärbar datorlösning, inte inriktad på tungt spelande.

Denna mini-PC väger bara 127 gram och rymmer en kraftfull 2,7 GHz Intel-processor samtidigt som den förblir anmärkningsvärt tyst, tack vare den inbyggda fläkten. Den stöder även videouppspelning upp till 4K-upplösning.

Chuwi Lark Box Pro

När det gäller anslutningar har den 2 USB 3.0-portar, en USB-C-port, ett 3,5 mm hörlursuttag och en micro-SD-plats. Och naturligtvis har den en HDMI-port, så att du kan ansluta den till vilken kompatibel bildskärm som helst eller till och med använda vilken TV du stöter på när du reser.

Dessutom är dess strömförbrukning otroligt låg, den överstiger inte 10W (5W vid tomgång). Du kan låta den köras som en server i ett helt år utan att stänga av den, och kostnaden skulle vara mindre än €1 per månad.

Sammanfattningsvis är denna mini-PC ett perfekt val för dem som söker rörlighet i en kompakt storlek. Dess dimensioner, mindre än en mobiltelefon, gör den bekväm att bära överallt, och HDMI-anslutningen säkerställer enkel installation vart du än går.

När det gäller priset kan du förvänta dig att det är runt 350 € på AliExpress, men med kuponger eller under speciella kampanjer kan du hitta det för mindre än 300 €. Med tanke på dess unika formfaktor och kapacitet, presenterar den ett lockande erbjudande.

Med denna mini-PC är möjligheterna oändliga, beroende på dina specifika behov och preferenser. Vi har presenterat dess egenskaper och egenskaper, och nu är det upp till dig att utforska potentialen den har. Om du är ett fan av mini-datorer är vi övertygade om att du kommer att tycka att den här är riktigt fängslande.

chuwi och citron jämförelse

Det är svårt att föreställa sig ett annat märke som överträffar detta rekord. Med sina sex portar och ingångar, och inkluderingen av en fläkt, blir det en utmaning att göra den mindre. Att försöka skapa en dator med samma funktionalitet på mindre än 6 centimeter skulle vara en ganska djärv strävan.

Nu kan du ge dig ut på jakten efter den minsta tillgängliga bildskärmen och skapa en härlig resekombo. Lägg till ett par externa batterier, och voila! Vem sa att en stationär inte kunde vara bärbar också?

Vi inbjuder dig att dela dina tankar i kommentarsfältet. Låt oss veta vad du tycker om detta tekniska underverk. Tycker du det är användbart eller är det bara en nyfiken skapelse? Vi vill gärna höra ditt perspektiv.