Den mest efterlängtade releasen! Windows 11 har redan ett releasedatum

0 Shares

Förväntningarna på lanseringen av Microsofts nya operativsystem var obestridliga, och det är inte få användare som ser fram emot att ta del av de nya fördelarna med Windows 11. Trots kritiken för dess höga krav är det nya Windows där inte mycket mer än en månad för att se ljuset.

Windows 11 har redan ett releasedatum

Höjdpunkter i den nya versionen

Som rapporterats av Microsoft genom sin officiella blogg kommer det nya operativsystemet att finnas tillgängligt på 5 oktober 2021 som en free uppdatering för Windows 10-datorer som är kvalificerade eller för datorer som säljs med samma förinstallerade och blir tillgängliga. för ditt köp. På befintliga Windows 10-datorer som uppfyller minimikraven kommer uppdateringen till oss via Windows Update. Vi kan också verifiera om vår enhet är kvalificerad genom Microsofts PC-statusverifieringsprogram som vi kan ladda ner härifrån.

Nya Windows 11 kommer redo att öka all vår produktivitet och inspirera vår kreativitet. På samma sätt har företaget rapporterat de viktigaste förändringarna som det kommer att komma fram med, den mest uppenbara är dess design, den mest omedelbara, ger en renare känsla hela tiden.

Tillsammans med detta, Microsoft 365 kommer att finnas integrerat i Start-menyn, vilket ger tillgång till nyligen visade filer för större integration över plattformar. Likaså en av de stora nyheterna, införlivandet för första gången av Microsoft Teams kommer också vara tillgänglig, tillsammans med widgets och snabb tillgång till relevant information som nyheter, väder eller sport.

Windows 11 startmeny

Den nya versionen av Windows kommer också med nya App Store som kommer att tillåta fler utvecklare och oberoende programvaruleverantörer att ta med sina applikationer till det. Dessutom kommer operativsystemet att fortsätta att fokusera på skrivbordsspel, tack vare stöd för DirectX12 Ultimate, DirectStorage och Auto HDR.

Kompatibilitet med Android-appar, den stora frånvaron

En av nyheterna i Windows 11 mest efterlängtade av användare är utan tvekan kompatibilitet med Android-applikationer . Men besvikelse kan ta tag i dem eftersom denna förväntade funktion kommer inte att finnas i den här första uppdateringen. För tillfället kommer en förhandsversion av Android-apparna i Windows 11 att vara tillgänglig för Windows Insiders-användare under de kommande månaderna, så den kommer sannolikt inte att vara tillgänglig för alla Windows 11-användare förrän långt in på 2022.

Nueva Microsoft Store Windows 11 insider

Således kommer det för närvarande inte att vara möjligt att ladda ner Android-applikationer från butiken och vi kommer inte att kunna installera applikationer manuellt genom att “sidoladda”, åtminstone för tillfället, även om det förväntas att det kan vara tillgängligt i framtiden .

Om vi ​​för tillfället föredrar att inte uppdatera till Windows 11 eller om vår dator helt enkelt inte har de minsta kompatibla kraven, kommer Microsoft att behålla Windows 10-uppdateringar till 2025 .

0 Shares