Den första teasern av Call of Duty Vanguard fÄr du se i Warzone

0 Shares

En mycket dödlig prickskytt

Ryska Warzone -prickskytt

Överraskningen har kommit nĂ€r mĂ„nga anvĂ€ndare har stött pĂ„ ett nĂ„got annorlunda slut i Warzone. Kom ihĂ„g att nĂ€r en spelare lyckas vinna ett spel i battle royale verkar rĂ€ddningshelikoptern plocka upp de spelare som har vunnit segrande och dĂ€rmed undkomma den dödliga gasen. Vissa spelare har i sitt köp kunnat verifiera att en infiltrerad operatör gömmer sig för att irritera vinnarnas planer.

Och, som du kan se i videon nedan, visar en ny animation hur en okÀnd prickskytt skjuter den sista operatören som höll pÄ att sÀtta sig pÄ helikoptern, slog ner honom helt och tvingade helikoptern att fly.

Bilden i slutet visar en rysk prickskytt om vilken lite annat Àr kÀnt, Àven om allt verkar peka pÄ att hon Àr en soldat frÄn andra vÀrldskriget om vi tittar pÄ hennes uniform. Naturligtvis verkar det som att andra vÀrldskriget som Àger rum i detta sammanhang inte liknar det vi kÀnner idag, sÄ det kan vara nyckeln till historien om Call of Duty Vanguard.

Vem Àr prickskytten?

Ryska Warzone -prickskytt

FrÄn hennes outfit verkar det som att vi stÄr inför en rysk soldat som kan vara en del av fiendens sida, Àven om denna detalj Ànnu inte har bekrÀftats. Enligt de flesta historiker kan karaktÀren baseras pÄ den ryska prickskytten Lyudmila Pavlichenko, en soldat som lyckades samla samman totalt 309 bekrÀftade dödsfall.

Vanguard -temat

Call of Duty Vanguard

Denna nya film skulle visa att temat som Call of Duty Vanguard kommer att ha kommer att relateras till ett nÄgot annorlunda andra vÀrldskrig som sannolikt kommer att koppla samman hÀndelserna som Àger rum i Warzone. Detta kommer att vara det sÀtt pÄ vilket Battle Royale kommer att lÀnka till lanseringen av Call of Duty Vanguard nÀr den bestÀmmer sig för att gÄ ut pÄ marknaden (det sÀgs att den kommer att 5 november).

För nÀrvarande Àr det den enda ledtrÄd som har setts i Warzone, men vi Àr sÀkra pÄ att vi kommer att se mycket rörelse i form av överraskningar, gÄtor och teasers relaterade till det officiella tillkÀnnagivandet av den nya delen av Call of Duty. Och tillkÀnnagivandet förvÀntas Àga rum den 19 augusti, vilket möjligen sammanfaller med firandet av nÀsta PlayStation State of Play, en hÀndelse som inte heller har tillkÀnnagivits och som mÄnga pÄpekar att det ocksÄ kommer att ge nyheter om det ryktade övergivna. PÄ nÄgra dagar lÀmnade vi vÄra tvivel.

0 Shares