Den första betaversionen av Android 12 ger problem i OnePlus 9

Första betaversionen av Android 12 ger problem i OnePlus 9

Det amerikanska företaget presenterade i går officiellt Android 12 beta på den första dagen av Google I/O 2021 , där vi kunde se det stora antalet mjukvaruutvecklingar som denna nya version av operativsystemet för med sig. Även om det inte var det enda vi kunde se bredvid hans presentation, eftersom de visade de mobila enheterna där den skulle vara tillgänglig, inklusive OnePlus 9.

Och det är det, både i OnePlus 9 och i 9 Pro, detta första betaversionen kunde installeras sedan igår, men resultaten har inte varit lika tillfredsställande som i andra terminaler från de olika tillverkarna. Detta beror på att det har varit många användare som bestämt sig för att installera det så snart som möjligt, de har rapporterat många problem på sina enheter när de försökte uppdatera dem. Trots OnePlus varning att det tydligt rekommenderas att denna beta är inriktad på utvecklare eller avancerade användare.

OxygenOS OnePlus 9

Android 12-fel på OnePlus 9

Mobilmärket OnePlus var en av de tio tillverkare som samarbetade med Google för lanseringen av den nya versionen av dess operativsystem. Så sedan igår kunde användare av denna tillverkare få beta, även om den bara var tillgänglig för OnePlus 9 och OnePlus 9 Pro-modellerna.

Även om de flesta användare som har bestämt sig för att uppdatera sina OnePlus 9-enheter till betaversionen , har rapporterat att deras mobila enheter har fastnat under processen, vilket gör det omöjligt att installera det. Och det är det, OnePlus, har redan gjort det klart i sina forum att den här versionen av Android 12 var mer riktad till utvecklare och lite mer avancerade användare, eftersom den fortfarande är under utveckling.

Android beta har tagits bort tillfälligt

Av denna anledning, den kinesiska tillverkaren har beslutat att ta bort nedladdningslänkarna som var tillgängliga för att få uppdateringen till betaversionen av den nya versionen av Android för sina enheter i OnePlus 9-familjen. Och allt efter att ha mottagit många klagomål från ett antal anmärkningsvärt antal användare som har gjort det klart att deras terminaler blockerades totalt genom att försöka uppdatera dem.

Android 12 beta

OnePlus bestämde sig för att agera på detta problem och, så att inga fler problem fortsätter att komma, har de tillfälligt eliminerat uppdateringen av sina terminaler, detta meddelade det kinesiska företaget genom sitt officiella forum. Dessutom har de sett till att de efter den massiva ankomsten av negativa kommentarer har börjat undersöka varför detta upprepade misslyckande beror på.

Relaterade Artiklar

Back to top button