Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Den enda telefonen som lyckats stjäla rampljuset från fällningen är en designavvikelse

Energizer P18K Pop, 18.000 mAh-telefonen

Vi visste att Energizer skulle lansera flera telefoner där batteriet skulle vara dess huvudattraktion men vi föreställde oss inte att det skulle få uppmärksamhet på det sätt som det har. Energizer-båsen där din utrustning visas P18K Pop Den är full av människor som är ivriga att kunna fotografera och röra vid just den här enheten, en terminal med ett batteri på inte mindre än 18 000 mAh och med en mycket speciell design.

Och är det att telefonen har en riktigt slående kropp som når en 18 millimeter tjocklek, som har gett honom smeknamnet “tegel”. Långt ifrån den nuvarande trenden, där vi letar efter allt tunnare terminaler, har Energizer använt det enda sättet det var att inkludera en sådan batterimodul bestående av göda smarttelefonen till det absurda.

energizer

Naturligtvis hittar du knappt en pressbild där du ser P18K Pop från sidan; För att försöka vilseleda personalen lite har varumärket i sina officiella pressbilder endast visat smarttelefonens vänliga ansikte, bestående av fram och bak, som inte har något att göra med vad du kommer att se nedan, inspelad av en fransk journalist vid Barcelona-evenemanget:

Trots detta måste vi känna igen Energizer som har velat ta hand om telefonen i alla dess andra aspekter och introducera några mycket trendiga detaljer, som en 6,2-tums “Full View” -skärm eller selfie-kamera (med två sensorer), som har ett system infällbar liknande till exempel Oppos Find X-telefon.

För resten talar vi om en dator med en MediaTek-processor som laddas med en USB-C-kabel (det tar 8 timmar att nå 100%, var försiktig), 6 GB RAM, 128 GB lagring, Android 9-drift system och till och med trippel kamera bak 12 MP varje sensor. En sådan fil, som vi säger, gör inget mer än att visa att tillverkaren inte bara ville visa en iögonfallande telefon och göra ljud på grund av dess omfattande autonomi (av inget mindre än en vecka under full användning och 50 dagar i beredskap, vilket sägs snart); det ville också erbjuda en komplett terminal som uppfyller dagens krav.

Företaget har bekräftat att dess batteridrivna P18K Pop-telefon kommer att vara tillgängligt till salu i mitten av året, även om priset för närvarande är ett mysterium.