Den billigaste mobilen med WhatsApp? Detta är inte värt 50 €

0 Shares

Och det är att det inte längre är dyrt att kommunicera med WhatsApp, långt ifrån, snarare tvärtom, eftersom vi har väldigt billiga alternativ till vårt förfogande som till och med måste ha Android som operativsystem för att fungera.

billigaste mobilen med WhatsApp?  Detta är inte värt 50 €

Den billigaste, med KaiOS

Om vi ​​tänker på billiga mobiler, finns det många av 100 euro eller något mindre med Android som erbjuder oss denna möjlighet, att chatta med WhatsApp. Men vi ville gå längre och veta vilken mobil som verkligen kommer att kosta oss mindre pengar, med hänsyn till att den har WhatsApp . Och det finns några mobiler med ett operativsystem som heter KaiOS , som inte är Android, även om Google redan har legat bakom det ett tag. Ett operativsystem designat för enkla mobiler, som livets Nokia.

móvil whatsapp barato

Tja, dessa mobiler är vanligtvis billigare än en Android, för det mesta, och vi har tittat på en på Amazon, som inte kostar ens 50 euro, faktiskt är dess pris endast 44,99 euro , och det är sant, Det är inte från ett känt märke, snarare tvärtom.

Det är TTfone 240 , en livslång mobiltelefon, men en som räknas som ett bra incitament med WhatsApp. Allt detta tack vare KaiOS-operativsystemet det har. Detta ger oss inte bara tillgång till WhatsApp, utan också till Google Maps, Google Duo, Gmail, YouTube eller Facebook , och den har till och med Google Assistant, vilket är helt överraskande på en mobil av den här typen.

móvil whatsapp barato

Förvänta dig naturligtvis inget avancerat, snarare tvärtom. Eftersom den här telefonen till och med är kompatibel med 4G kan den bara ansluta till 3G-nätverk , så vi kommer att chatta med lite sinnesro. Den har också en skärm på bara 2 tum, och en ganska dålig upplösning. De Kameran har VGA-upplösning , så det räcker precis för att ta ett anständigt foto under bra ljusförhållanden. Den har ett klassiskt fysiskt tangentbord, så hela telefonens gränssnitt styrs genom det, det finns ingen pekskärm. Kort sagt, det är som en återgång till det förflutna, men med något som många letar efter i nuet, att kunna chatta med WhatsApp. Något som med Google-assistenten är enklare, eftersom det inte är nödvändigt att skriva fraserna på det här tangentbordet, utan bara att diktera dem.

0 Shares