Den billiga Pixel är praktiskt taget verklighet tack vare Google själv

Pixel 3a på den officiella Google-webbplatsen

Vi har hört rykten i många månader om förekomsten av en billigare Pixel 3, men oavsett hur många veckor det går kommer telefonen aldrig. Så mycket att många har kommit att tro att det inte var något annat än en misslyckad filtrering och att Google aldrig riktigt skulle släppa en telefon utöver de två som för närvarande spelar i sin katalog: Pixel 3 och Pixel 3 XL.

Emellertid har alla tvivel just rensats upp efter det slip som Mountain View-företaget själv har haft på sin webbplats. Detta varnar folket på 9to5google, där det ser till att smarttelefonen är nära att tillkännages efter den tillsyn som Google har haft. Och det är att företaget har gjutit en telefon som heter Pixel 3a i sin egen officiella butik, så att bara genom att skriva “telefon” i din sökmotor kan du se att resultaten visas två kategorier av telefoner: Pixel 3 och Pixel 3a, tillsammans med en liten blå anropssignal för «ny“(” ny “). Vit och flaska, wow. Du har fångsten precis nedanför dessa linjer.

Pixel 3a

Bäst av allt, det var inte den enda tillsynen över Sundar Pichais företag. Även i tillbehörssektionen kan du läsa “Google Pixel 3a-fodral” bredvid samtalsskylten igen för “nytt”, för att inte tala om att namnet på telefonen (och en version som heter Pixel 3s XL) också har dykt upp i appen för utvecklare Google Play Developer Console.

Det är därför tydligt att Google förbereder allt på “administrativ” nivå för lanseringen av den nya telefonen – som hittills har varit känd under smeknamnet “Lite” – och att detta kan hända snart. Googles nästa stora evenemang kommer inte att äga rum Fram till den 7 maj (Vi hänvisar till Google I / O 2019), men att vänta så länge på att avslöja en enhet som är praktiskt taget avtäckt skulle vara absurt. Och det är att vi inte bara vet om dess existens: det finns också ett stort antal läckta specifikationer.

Pixel 3a och Pixel 3a XL: Läckta funktioner

Du vet vad vi brukar säga i dessa fall: tills det tjänstgörande företaget bekräftar det måste vi fånga alla läckor med en pincett. Ändå finns det redan många sammanfallande data om dessa två telefoner som får oss att tro att specifikationer som diskuteras kommer att vara de som vi äntligen ser i deras officiella filer.

Angående Pixel 3aSåledes förväntas telefonen ha en 5,6-tums OLED-skärm med en upplösning på 2 220 x 1080 pixlar. Du kommer naturligtvis att njuta av Android 9 Pie som kommer att köras tack vare en Snapdragon 670-processor tillsammans med 4 GB RAM och ett 3000 mAh batteri. Den kommer att ha en bakre kamera (återigen bara en) på 12 megapixlar.

De Pixel 3a XLunder tiden bör den ha en 6-tums skärm med en upplösning på 2160 x 1 080 pixlar. De två telefonerna kommer att njuta av Active Edge (kanter med aktiva funktioner med gester) och 64 GB internt lagringsutrymme.

Och hur är det med din? pris? Detta är utan tvekan det stora tvivlet. De viktigaste rykten talar om en kostnad som skulle vara halv av den nuvarande Pixel 3.-etiketten. Just samma information läckte nyligen ut av den tyska webbplatsen Windfure, som påpekade att Pixel 3a kommer att kosta cirka 450 euro i Europa – det officiella priset på Pixel 3 är 849 euro.

Utöver denna tillsyn har Google också missat en namnändring. Det verkar som att ditt Google Home Hub (en av dina datorer med en personlig assistent) kommer att byta namn «Google Nest Hub«. Den här namngivna kategorin förväntas också inkludera en ny modell, Nest Hub Max, med en 10-tums HD-skärm, stereohögtalare, en integrerad Nest-kamera – kom ihåg att Google äger Nes – och ljud- och rörelsesvarningar.

Jag sa, det verkar som om Google har flera saker att berätta för oss. Förhoppningsvis är det inte av tiggeri för mycket.

Relaterade Artiklar

Back to top button