Den bästa Turkiet VPN 2021

0 Shares

Informations- och kommunikationsteknikmyndigheten i Turkiet reglerar internetanvändningen i landet och gör det allt svårare att komma åt vissa webbplatser och till och med att använda en VPN-tjänst själv. Därför är vi här för att ge råd om det bästa Turkiet VPN, som du kan ladda ner och installera innan du går in i Turkiet.

Genomgående blockering av webbplatser, särskilt sociala medier som Facebook, Twitter och YouTube, om du reser till Turkiet och behöver komma åt någon av dessa plattformar behöver du en Turkiet VPN. Fallet kan vara detsamma för många streamingtjänster som måste ansöka om licens för att sända i Turkiet.

Kunna förfalska din enhet för att tro att du är någon annanstans för att kringgå alla geoblock, en VPN ger också användare online-anonymitet, så att du kan glida under radaren när du surfar i Turkiet.

Men varnas – Turkiet har också varit känt för att förbjuda specifika VPN -leverantörer också. Som kort nämnts är det bäst för dig att installera ett VPN på din enhet innan du går till Turkiet för att säkerställa att du får all frihet man ger.

Dagens topp 3 bästa Turkiet VPN: er:

1. ExpressVPN är den bästa Turkiet VPN
ExpressVPN har servrar prickade överallt, vilket gör det till ett bra alternativ för att undvika restriktioner på sociala medier som Turkiets regering trollar fram. Dess anslutning är väldigt snabb, det är enkelt att ställa in och använda, har hjälpsam livechatthjälp dygnet runt, och – kort sagt – är vår favorit VPN av dem alla.
Visa erbjudande

2. NordVPN – det största VPN -namnet i världen
NordVPN har blivit synonymt med förkortningen ‘VPN’ över hela världen, och folk i Turkiet kan dra nytta av sina 5000+ servrar, beprövad streaming-avblockering och utmärkta klienter och appar. Nord säkerhetskopierar verkligen sina påståenden.
Visa erbjudande

3. Surfshark – prisvärt Turkiet VPN-alternativ
Vill du inte spruta ut på din nya Turkiet VPN? Då välkomnar du Surfsharks inkludering i vår nedräkning. Det underskrider verkligen resten tack vare dess överkomliga priser. Men det betyder inte att du måste kompromissa med kvaliteten, eftersom det fortfarande är en tjänst som vi starkt rekommenderar.
Visa erbjudande

Den bästa Turkiet VPN 2021 är:

1. ExpressVPN

Helt enkelt den bästa VPN för Turkiet och överallt

Server / er i Turkiet: Ja | Antal servrar: 3000+ | Serverplatser: 160 | Maximalt antal enheter som stöds: 5 | Testlängd: 30 dagar | Support för live chatt dygnet runt: Ja

Stort urval av servrar

Support för livechatt dygnet runt, perfekt för Turkiet

Enkel och ren klient

Mycket säker

Färre samtidiga anslutningar än några andra

Bästa Turkiet VPN 2021 Få 3 månader gratis med en årsplan

Det bästa av det bästa för ditt virtuella privata nätverk är ExpressVPN. Leverantören ger dig tillgång till ett brett utbud av internationella servrar för suverän online-hastighet och avblockering av alla begränsade tjänster.

En oerhört viktig funktion är supporten för livechatt dygnet runt. Dess många andra VPN-funktioner är bra och bra, men i stort sett värdelösa om du inte kan få det att fungera i första hand! Så att ha någon som väntar på att hjälpa dig med din exakta fråga är en riktigt viktig funktion som säkerställer att du får ut dina pengars värde av denna VPN.

Att prata om funktioner … anonymitet och säkerhet är stort på ExpressVPN. Du får AES-256-kryptering av företagsklass, massor av protokoll att välja mellan, en dödsbrytare och IPv6-läckageskydd. Allt som håller dig gömd och hjälper dig att avblockera geografiskt begränsat innehåll, så att du kan titta på BBC iPlayer eller amerikanska Netflix medan du är i Turkiet.

Det är värt att notera att om du vill använda ExpressVPN: s Turkiet VPN-server, är det inte fysiskt beläget där. Snarare är det en virtuell server ‘(mer om vilken nedan), som fungerar som en server som fysiskt placeras i det landet skulle. Fördelen med att inte ha någon fysisk närvaro i Turkiet är att om regeringen beslutade att kvarhålla servern skulle det vara omöjligt eftersom den konkreta servern faktiskt är baserad i Nederländerna! Även om det betyder den konstiga konstiga effekten, som att bara kunna se nederländska Netflix när du är inloggad.

Det finns en 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti och du kan effektivt prova innan du verkligen köper. Den enda verkliga nackdelen är en gräns för fem samtidiga anslutningar samtidigt – vissa leverantörer tillåter användning på en prenumeration för obegränsade enheter i dessa dagar. Men även det borde vara gott för de flesta.

Få det bästa Turkiet VPN 2021 med 3 månader GRATIS
Som du förmodligen kan se uppskattar vi verkligen ExpressVPN när det gäller att vara säker i avlägsna klimat. Och den goda nyheten är att TechRadar -läsare kan få en liten fördel också. ExpressVPN har gått med på att ge läsarna tre månader extra gratis när du registrerar dig – fantastiskt värde för en lysande VPN för din tid i Turkiet.
Visa erbjudande

2. NordVPN

Säkerheten fokuserade utan att offra hastigheten

Server / er i Turkiet: Ja | Antal servrar: 5 200+ | Serverplatser: 80+ | Maximalt antal enheter som stöds: 6 | Testlängd: 30 dagar | Support för live chatt dygnet runt: Ja

Ultrasäker kryptering

Massor av servrar internationellt

Dubbla omkopplare

Andra VPN har bättre mobilappar

NordVPN är ett stort VPN-namn (kanske det allra största), tjänat av en prestanda för hastighet och säkerhet som sticker ut. Det betyder toppsäkerhets smarts med dubbla kill-switchar och 2048-bitars kryptering men utan att tappa hastighet tack vare över 5 000 servrar prickade runt om i världen. Allt detta kan naturligtvis nås från Turkiet med stor tillförlitlighet.

Några av de många servrarna är faktiskt fysiskt i Turkiet, vilket innebär att du kan få bästa möjliga hastigheter genom att hålla din anslutning lokal. Som nämnts tidigare är detta en utmärkt funktion om du bor lokalt och vill hålla sökresultaten lokalt fokuserade.

Nord har gjort sin webbplats tillgänglig i Turkiet, trots blocket, så även om du glömmer att installera innan du lämnar kan du göra det där ute. Nord rekommenderar att du aktiverar funktionen Obfuscated Servers för att se till att du är dold.

Trots statliga begränsningar kommer du fortfarande att kunna njuta av amerikanska Netflix och BBC iPlayer inom turkiska gränser.

Det kartbaserade gränssnittet på en mobilskärm är inte idealt, men det är en liten gräl och detta är fortfarande ett av de bästa VPN-alternativen för Turkiet du kan få.


3. Surfshark

Prisvärd men ändå kraftfull VPN för Turkiet

Server / er i Turkiet: Ja | Antal servrar: 3200+ | Serverplatser: 91+ | Maximalt antal enheter som stöds: Obegränsad | Testlängd: 30 dagar | Support för live chatt dygnet runt: Ja

Super pris

Obegränsad användning av enheter

Snabba serverhastigheter

Sekretesspolicyn saknar detaljer

Du kan lockas till Surfshark på grund av priset. Men det är den imponerande funktionslistan och prestandan som verkligen gör att denna billiga VPN sticker ut.

Surshark erbjuder turkiska servrar vilket innebär att du kan få några av de bästa möjliga hastigheterna samtidigt som du håller dig säker och anonym online i landet. Perfekt för dem som bor där eller stannar längre tid och bara har sin online-säkerhet i hjärtat.

Du får AES-256-kryptering med dubbelhopp för säkerhet men också delad tunnling för enkel åtkomst till områden utanför VPN också.

Det finns inte så många funktioner som Express men du kan förvänta dig högsta prestanda när det gäller hastigheter. Och från Netflix och Hulu till iPlayer och Peacock kommer detta att blockera dem. Avgörande, det kommer också att ge dig enastående hastighet, så att du kan njuta av streaming med den bästa ögonsmältande kvaliteten de har att erbjuda.

Surfshark har en av de lägsta VPN-priserna där ute. Men det betyder inte att du måste offra på grunderna som denna imponerande VPN erbjuder för användare i Turkiet.


4. Hotspot Shield

Snabbt alternativ för Turkiet med anständigt gratis alternativ till förrätt

Server/s i Turkiet: Ja | Antal servrar: 1 800+ | Serverplatser: 80+ | Maximalt antal enheter som stöds: 5 | Testlängd: 45 dagar | Support för livechatt dygnet runt: Ja

Gratis alternativ

Utmärkta hastigheter

Lätt att använda

Endast officiell appkompatibilitet

Hotspot Shield är ett utmärkt VPN -alternativ för Turkiet – särskilt om du är ute efter en som har ett gratis alternativ. Ja, det här kommer med en imponerande gratisversion för att se vad Hotspot och VPN handlar om, även om detta kommer att begränsa dig till data.

Vi rekommenderar att ge hela VPN-försöket, eftersom du kan göra det med en 45-dagars pengarna-tillbaka-garanti i sin klass-perfekt för en resa till Turkiet.

Hotspot Shield har sina turkiska serverbjudanden som fantastiska sätt att få tillgång till lokala shower som Diriliş Ertuğrul och Kara Para Ask samt ett topp sätt att titta på lokala sporter inklusive fotboll från Süper Lig.

Hotspot Shield använder sitt eget Catapult Hydra -protokoll för några av de snabbaste hastigheterna på alla VPN. Detta kommer att få dig online i Turkiet, men varnas, det kommer inte att blockera Amazon Prime Video och fungerar bara på PC, Mac, smartphone eller surfplatta.

När du tänker på hastigheten som gör att den sticker ut från resten verkar dessa frågor relativt små-om du inte får VPN för Prime Video-och gör detta väl värt ett försök.


5. CyberGhost

En mycket konfigurerbar VPN för Turkiet

Server / er i Turkiet: Ja | Antal servrar: 6 900+ | Serverplatser: 110+ | Maximalt antal enheter som stöds: 7 | Testlängd: 45 dagar | Support för live chatt dygnet runt: Ja

Toppklientalternativ

Bra prestanda

Torrent-stöd

Support kan använda förbättringar

CyberGhost har över 6000 servrar spridda över 60 länder – en av de mest från någon VPN. Det innebär höga hastigheter samtidigt som man tar sig runt Turkiets geografiska restriktioner.

CyberGhost har, ganska användbart, annonser och skadlig webbplatsblockering och automatiserad HTTPS-omdirigering. Valfri datakomprimering är en annan bra funktion som fungerar för att spara pengar på resande fot – perfekt om du semestrar i Turkiet med roamingdata.

Leverantören erbjuder turkiska servrar som är P2P-optimerade, vilket betyder att även om du vill torrent medan du är bakom den turkiska brandväggen är du fortfarande täckt för att göra det anonymt.

Vi njuter av funktionen som låter detta VPN automatiskt hitta de bästa servrarna som passar streaming för Netflix, BBC iPlayer, YouTube, Hulu och mer. Gränssnittet är ett av de mer komplexa som finns. Det är tack vare en mängd anpassningsalternativ som gör det här bra för alla som kan sin väg runt ett VPN. Som sagt det är lätt nog för nybörjare att njuta också.


Turkiet VPN: FAQ

Vad gör en bra VPN för Turkiet?

Med tanke på regeringens nyfikna ögon måste säkerheten för alla Turkiska VPN vara i toppklass. Så leta efter tät kryptering, extra funktioner på säkerhetsfronten och en tydligt definierad integritetspolicy.

Hastighet och geografisk begränsning är också viktiga faktorer. En gång online vill du faktiskt kunna njuta av strömmande program eller ha WhatsApp-chattar utan att prata med en röra av hoppiga pixlar.

Den 24/7 livechattstöd – som erbjuds av ExpressVPN och andra på listan ovan – är också ovärderlig eftersom det betyder att du kan vara lugn och veta även om du stöter på problem, det finns en professionell som förmodligen har hanterat dem innan du är redo att hjälp.

Varför är VPN i Turkiet så populära?

Intresset för Turkiets VPN-nätverk har ökat kraftigt under de senaste åren, och det är ingen överraskning att detta toppar i fall av förbud på sociala medier eller begränsningar av fri tillgång till information. Landet har utvecklat ett rykte om att webbplatser och onlinetjänster är blockerade i Turkiet.

En talesman från NordVPN berättade för oss: “I oktober 2016 ökade intresset för VPN-tjänster i efterdyningarna av att Facebook, Twitter, YouTube och WhatsApp stängdes av. Handlingen syftade till att förhindra protester efter en misslyckad kupp.

“Ett par månader senare blockerades direkt tillgång till det anonyma surfnätverket Tor som en del av ett bredare försök att hindra människor från att kringgå internetcensur.”

Vad är en virtuell server?

Som nämnts ovan har vårt ExpressVPN -nummer 1 faktiskt ingen fysisk närvaro i Turkiet. Det är främst av säkerhets- och kvalitetsskäl, som det förklaras i sin blogg. Det använder också virtuella serverplatser i Argentina, Indien, Pakistan och Vietnam.

Med en virtuell server kan du ansluta till en registrerad IP -adress på valfri plats, utan att behöva bearbeta via en fysisk server där. Anslutningar bör fortfarande vara snabba, säkra och pålitliga (om du använder en ansedd VPN som de ovan) men det finns ingen risk för att servern kommer att beslagtagas och det betyder att leverantören inte behöver få tillgång för underhåll.


Mer om detta:

Sammanfatta dagens bästa erbjudanden

0 Shares