Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Den bästa smarta vågen att köpa i Indien 2023

Ämne: Den bästa smarta vågen att köpa i Indien 2022

Moderna smarta vågar visar sig vara till stor nytta för att spåra antalet olika kroppsmått med en enhet.

Att ta hand om hälsa och kondition är alltid viktigt, men det är mer avgörande i den nuvarande livsstilen när du är på språng. Även om goda matvanor och fysiska aktiviteter är nycklarna för att uppnå en vältränad kropp, men att hålla koll på konditionen är ett tråkigt jobb. Tja, du kan snabbt föra register över din kroppsvikt och andra hälsoparametrar med en våg av god kvalitet.

Moderna vågar erbjuder massor av avancerade funktioner som exakt talar om din kroppsvikt och andra parametrar som BMI, kroppsfett, proteinhalt, muskelmassa, etc. För att ta reda på prestandan hos en smart våg bör du räkna ut följande faktorer som påverkar :

  • Noggrannhet: En våg för allmänt ändamål kanske inte ger utdata som en enhet på medicinsk nivå, men den bör registrera avläsningen konsekvent med minimala fel.
  • Funktioner: Smarta vågar ska kunna mäta vikt, kroppsmassaindex, kroppsålder, fettnivå, visceralt fett, kroppsvattennivå, benmassa, proteinmängd, etc.
  • Visa: Vågens display ska vara lätt att läsa med tillräckligt stor skärmstorlek och enkla typsnitt.
  • Anslutning: Som namnet antyder bör en smart våg vara ansluten till smartphones via Wi-Fi eller Bluetooth för att erbjuda hälsodatastatistik och beräkningar.
  • Pris: Sist men inte minst erbjuder olika märken olika vågar till olika prisklasser för att passa de flesta fickor.

Så det är klokt att först analysera självkrav och budget innan du väljer att köpa en smart våg. För att hjälpa lite har vi sammanställt en lista över de bästa smarta vågarna som finns tillgängliga online. Låt oss utforska.

1. Renpho Body Fat Smart Scale

Renpho-vågen är den mest populära enheten i kategorin över hela världen. Vågen är kallad att vara utrustad med avancerad teknologi för att kunna övervaka 13 viktiga parametrar för kroppssammansättning. Vågen kan enkelt kopplas till ett obegränsat antal användare vilket gör den lämplig för en komplett familj. Dessutom fungerar det med olika träningsappar som Apple Health, Fitbit-appen, Google Fit och Samsung Health. Data kan analyseras och spåras dagligen, veckovis eller månadsvis.

Pris: 2 059 INR | Amazon

2. Meditiv Bluetooth Digital BMI Viktvåg

Denna Bluetooth-aktiverade Meditive smarta våg är något du kan satsa på för dess användbara mängd funktioner. Det hjälper dig att spåra 13 olika kroppsmått för att hålla ett öga på hälsa och kondition. För fettanalys arbetar maskinen utifrån den elektriska impedansprincipen, så det föreslås att stå på vågen på barfota. Den kan anslutas med appen “Fitdays” tillgänglig för free. Annars tillåter det integration med mobilappar Fitbit, Google Fit och Samsung Health. Den erbjuder tio användares minne.

Pris: 1 690 INR | Amazon | Flipkart

3. Dr Trust Digital Smart Uppladdningsbar Våg

Dr Trust är ett framstående varumärke för att erbjuda hälsovårdsprodukter och denna smarta våg bevisar en sådan enhet. Den ger spårning av 18 olika kroppsmått med oöverträffad noggrannhet och tillförlitlighet. Inkluderandet av fyra högprecisionssensorer gör jobbet tillförlitligt. Datan kan bekvämt synkroniseras till mobilen via Bluetooth och DrTrust 360-appen. Den har ett uppladdningsbart batteri som gör det möjligt för användaren att ladda med en USB-port. Den ultrasnygga konstruktionen gör den säker för bärbarhet.

Pris: 1 699 INR | Amazon | Flipkart

4. eufy av Anker Smart Scale

eufy Smart Scale är en intelligent enhet för att mäta olika kroppsmått. Den kan övervaka 14 kroppsmått och visa resultat på en lättläst display. Det erbjuder snabb omvandling av kilo till pund och tillbaka. Det finns två par G-formade sensorer installerade inuti maskinen med superkänslig funktionalitet. Den kan spåra och spara data för upp till 16 användare. Stöd för EufyLife-mobilappen gör den mer användarvänlig.

Pris: 3 299 INR | Amazon | Flipkart

5. ActiveX (Australien) smart våg

ActiveX-vågen kommer till ett överkomligt pris och erbjuder en rimlig kroppsmätning. Den tillåter användare att spåra 13 viktiga kroppsindex med sina högprecisionssensorer. Den ansluts till en smartphone med en free Activex-appen, erbjuder ett ordentligt träningsmål och levereras med tillgång till två free e-böcker och ett måttband. LED-displayen stöder automatisk på/av, indikering av låg batterinivå och överbelastningsvarning. Glasytan har 6 mm härdat glas.

Pris: 1 799 INR | Amazon | Flipkart

6. HealthSense Bluetooth BMI viktmaskin

HealthSense smarta våg är den mest prisvärda hälsospårningsenheten på listan. Den fungerar lika effektivt som andra. Den är packad med fyra G-sensorer och ‘Step On’-teknik för att omedelbart beräkna resultatet så fort man står på vågen. Den kan anslutas till en smartphone via appen “Fitdays” som finns på både Google Play Store och Apple App Store. Det ger beräkning och analys för hela familjen.

Pris: 1 499 INR | Amazon | Flipkart

Glöm inte att berätta i kommentarsfältet vilken smart våg du gillar och varför.