Den bÀsta appen för att spela in eller skapa slow motion-video för iOS och Android

0 Shares

Under de senaste Ären har utvecklingen av kameror för mobila enheter och terminaler med Android- och iOS-operativsystem varit oerhört katastrofal till den grad att dessa telefoner har implementerat kameror som Àr mycket kraftfullare Àn vissa digitalkameror. Han representerade denna enorma tillvÀxt nya alternativ inom sina applikationer.

Dag efter dag kommer den ut pÄ marknaden mobila enheter som övertrÀffar sina föregÄngare som har nya verktyg, nya tjÀnster, nya alternativ och mycket mer, för att inte tala om ökad kvalitet vad gÀller kvalitet och egenskaper hos nÀmnda terminaler. Inom dessa specifikationer finns det nÄgra ganska intressanta verktyg som gÄr hand i hand med telefonens kamera.

Dessa nya verktyg anpassade till anvÀndningen av vÄr mobiltelefonkamera blir mer och mer intressant Inom vilka vi kan peka ut helt anvÀndbara och innovativa verktyg, som fokuslÀget, som gör att vi kan fÄnga en person, landskap eller föremÄl i förgrunden, eller skönhetslÀget, som lÄter oss ta bort imperfektioner frÄn vÄrt ansikte.

Det finns ocksĂ„ ett professionellt lĂ€ge som ger anvĂ€ndaren av den hĂ€r telefonen möjlighet att anpassa bilden eller videon i sin helhet. Å andra sidan finns det ocksĂ„ verktyg som Ă€r mycket mer inriktade pĂ„ inspelning. Idag vill vi berĂ€tta om en mycket intressant och vilken typ det finns i vissa telefoner men inte i andra.

Det Àr varken mer eller mindre Àn ett verktyg eller snabb och lÄngsam rörelse. Sedan kommer vi att berÀtta allt om detta anvÀndbara och intressanta verktyg som Àr implementerat i vissa enheter. Vi kommer ocksÄ att prata om hur du kan ladda ner det om du inte har det. LÀs vidare och ta reda pÄ alla detaljer om detta fantastiska verktyg.

Vad Àr alternativet för snabb och slow motion?

LÄt oss börja med att ge ett exempel. FörestÀll dig att du spelar in en lÄng film med din mobiltelefon. För den delen Àr det mycket troligt att de mest intressanta delarna av videon kommer att hittas lÄngt senare och för att kunna söka efter dem mÄste du flytta dem gradvis tills du hittar de ögonblicken, sÄ det Àr inte svÄrt men det finns enklare sÀtt att göra det.

HÀr Àr det nÀr vi pratar om snabb kameradet hÀr alternativet lÄter dig göra alla typer av inspelningar, sÄ nÀr du Àr klar kan du se hela videon i mycket snabbare hastighet, pÄ detta sÀtt kommer du att kunna se kanske videominuter i sekunder eller videotimmar i minuter, utan tvekan en mycket intressant alternativ.

Å andra sidan Ă€r trafiken lĂ„ngsam. Mycket kortfattat anvĂ€nds detta verktyg i stor utstrĂ€ckning inom sporter som krĂ€ver exakta beslut, sĂ„som sprint och till och med bilracing. Tack vare detta verktyg kommer vi att kunna sakta ner hastigheten pĂ„ enskilda videor vi har spelat in, tack vare vilket allt kommer att ses mycket lĂ„ngsammare.

Vilka Àr de bÀsta apparna för lÄngsam och snabb videoinspelning eller skapande för iOS och Android?

TyvÀrr detta alternativ inte implementerat pÄ alla mobila enheter, men oroa dig inte. Det finns mÄnga fantastiska applikationer för Android- och iOS-terminaler som vi enkelt och obekvÀmt kan ladda ner frÄn Play Store eller App Store, samt frÄn en alternativ eller extern butik.

Filmr App

Detta Àr en av de de bÀsta apparna pÄ marknaden för att kunna implementera verktyget i lÄngsam eller snabb rörelse. Den finns för Android- och iOS-mobiltelefoner och Àr helt gratis i butiker som Play Store och App Store. Ett annat intressant faktum Àr att det Àr gratis.

KineMaster

NÀr vi pratar om KineMaster sÄ pratar vi om en av applikationerna mest igenkÀnnlig pÄ mobila Android-enheter. Den har funnits pÄ marknaden lÀnge och har alltid uppskattats för sin anvÀndarvÀnlighet. Det Àr ett av de mest nedladdade verktygen inom sitt omrÄde tack vare dess omfattande meny med alternativ och verktyg.

FilmoraGo

Utan tvekan anses denna applikation vara ett av de bÀsta alternativen för Android- och iOS-terminaler. FilmoraGo har ett stort urval av alternativ nÀr du redigerar video. Du kan sakta ner eller snabba upp dina inspelningar inga problem.

0 Shares