Den andra trailern för Pokémon Detective Pikachu är här

Warner Bros släppte just andra trailern för Pokémon Detective Pikachu. Hans namn är Big, och även om han upprepar en stor del av scenerna som vi kunde se i den första trailern, är det möjligt att hitta några andra detaljer som kan hjälpa fans att hitta några fler ledtrådar om Pokémon som kommer att visas och vem vet , även tomtdetaljer.

Andra trailern för Pokémon Detective Pikachu

Kött och blod Pokémon-universum. Det är mer eller mindre vad vi ska experimentera med Pokémon Detective Pikachu, en live actionfilm som ger oss en något annorlunda vision än vad många kan ha i huvudet om sina favorit Nintendo-varelser. Filmen lämnar verkligen ingen likgiltig, så vi lämnar dig med den andra officiella trailern som just har släppts så att du kan fortsätta granska detaljer som vi kommer att se den 10 maj på storbildsskärmen.

Första trailern för Pokémon Detective Pikachu

Om du vill granska och jämföra båda släpvagnarna lämnar vi dig under den första versionen som de presenterade den 12 november. Låt oss komma ihåg att filmen kommer på biografer den 10 maj, så det finns inget kvar för oss att se varelserna leva.

Detektiv Pikachu Det kommer att bli den första live-actionfilmen baserad på Pokémon-sagan, och i fallet med den ursprungliga engelska versionen kommer skådespelaren som får Pikachu att leva varken mer eller mindre än Ryan Reynolds. Historien tar oss till det mystiska försvinnandet av detektiv Harry Goodman, något som kommer att tvinga hans son Tim att inleda en sökning med en oväntad allierad: Detektiv Pikachu, Goodmans tidigare partner. Genom de lysande gatorna i Ryme City måste Tim och Pikachu lösa många pussel för att hitta var den prestigefyllda detektiven befinner sig.

Detektiv Pikachu

Detektiv Pikachu

Detektiv Pikachu

Detektiv Pikachu

Detektiv Pikachu

Relaterade Artiklar

Back to top button