Demo av PowerWash Simulator, husstädsimulatorn

Utrustad med en högtryckstvätt , måste du acceptera de jobb som kommer i din väg för att rensa varenda dammfläck för att lämna grannskapet som de i filmerna. När du utvecklas och slutför jobb kommer du att få nya verktyg för att förbättra dina färdigheter och för att bli mer effektiv i ditt arbete.

Ingen tid eller utmaningar

PowerWash Simulator

Enligt dess skapare finns det inga tidsgränser eller fördefinierade lösningar i PowerWash-simulatorn. Det finns bara du och din högtryckstvätt, så det är bättre att förbereda ditt yrke att lägga tid på att rengöra tak. Med hjälp av olika munstycken, specialprodukter och ett brett utbud av tryckmaskiner kommer du att kunna förbättra ditt arbete med större perfektion.

Det är avslappnande?

PowerWash Simulator

Spelet kan vara särskilt avslappnande för vissa användare. Vi kommer bara att ha ljudet från städaren, och vi kommer att kunna se hur smutsen gradvis raderas när vi passerar pistolen genom de smutsigaste hörnen. Ni vet den där känslan av att ha spruckit bubbelplast under en lång tid? Tja, det är mer eller mindre vad PowerWash Simulator föreslår på ett extremt originellt sätt.

Var kan jag ladda ner det?

Spelet är för närvarande i testfasen och endast de användare med tidig åtkomst kommer att kunna testa det. Det är tillgängligt via Steam och därifrån kan du begära att de skickar ett mail till dig när spelet är tillgängligt, något som enligt utvecklarnas planer ska ske under andra kvartalet 2022. Det vill säga att vi måste stå ut med vår längtan att blästra rengöring i ett år.

Den goda nyheten är att det finns en demo tillgänglig med vilken du kan ta dina första steg med tryckstrålen, så du behöver bara ladda ner filen, installera den och börja städa. Vi lämnar dig länken nedan.

Relaterade Artiklar

Back to top button