Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

DeltaTrainer samarbetar med Anytime Fitness – världens största gymkedja

Under åren har mycket förändrats framför våra ögon. Där några gamla tekniker dog kom några fram och skulpterade vår framtid. Detta fick oss att uthärda pandemin och acceptera det nya sättet att leva.

Med detta sagt förändras vårdindustrin snabbt och implementerar teknik för att nå massorna. Det senaste exemplet på detta är partnerskapet mellan Delta Trainer och Anytime Fitness – den största gymkedjan i världen. Kolla DeltaTrainer nu!

Men vad är DeltaTrainer och hur kommer det att hjälpa?

DeltaTrainer förser kunder med avlägsna, 1-mot-1-tränare som utvecklar personliga träningsprogram. En-mot-en-relationen med deras tränare gör det möjligt för kunder att hållas ansvariga, vilket är något vi alla behöver lite mer av! Men det som gör DeltaTrainer unik är deras otroliga träningsteknik. Detta är INTE ett annat videobaserat träningsprogram. DeltaTrainer använder Apple-klockor för att låta fjärrtränaren se ALLA du gör i ett träningspass, som om de var där med dig.

DeltaTrainer, som har sitt huvudkontor i Pittsburgh, PA, lanserades i mars 2020 och har redan vuxit från 1 deltids personlig tränare med 20 klienter till dussintals tränare som hjälper tusentals kunder.

DeltaTrainer personlig träning består av tre delar:

  • Verklig personlig tränare
  • iOS-app
  • Apple Watch rörelsesanalys

När du väl har registrerat dig för tjänsten paras du omedelbart med din egen expertutbildare som kommer att arbeta med dig dagligen för att hjälpa dig att nå dina mål. Tränaren använder DeltaTrainer-teknik och Apple Watches för att övervaka dina träningspass och framsteg. Om du inte har en Apple Watch, inga bekymmer! DeltaTrainer kommer att tillhandahålla en ny mot en rabatterad installationsavgift.

När arbetet hemifrån blev en ny norm under COVID-19 har många människors fysiska hälsa minskat. DeltaTrainer lanserades precis i tid för att erbjuda den perfekta lösningen.

Dessutom använder appen egen smartwatch AI för att spåra klientens träning, form och stimulering av klienten och ger live feedback. Den här upplevelsen är som den du tycker om på gymmet, med en personlig tränare.

DeltaTrainer – Pris

Obegränsad fjärrträning för personlig personlighet börjar vid $ 69 / månad.

Krav för att använda DeltaTrainer

  • Apple Watch för att spåra framsteg och chatta med tränaren dagligen.

Vad gör DeltaTrainer till den bästa hälso- och fitnessappen?

bästa hälso- och fitnessappen

  • Hälsosam konkurrens mellan vänner och en chans att samla träningspoäng.
  • Fjärrträning innebär att du kan träna när som helst och var du vill.
  • Fullständig kontroll i klientens händer, välj din tränare.

Vilken teknik använder DeltaTrainer?

För att spåra träning i extrem detalj använder DeltaTrainer Apple Watches. Med hjälp av klockorna kan DeltaTrainer samla in information relaterad till kundens framsteg. Men, ännu viktigare, klockan ger tränaren insikt i en klients träning som om de fanns där personligen. Genom DeltaTrainer-rörelseanalysmotorn kan tränaren se detaljer om hur du utför ett träningspass. Tränaren kan berätta din exakta armposition, acceleration, rotation och mycket mer.

Med hjälp av sin egen AI kan appen upptäcka reps, pacing och ditt rörelseområde och skicka all data direkt till dina data (även om de finns över hela världen). Detta är MÅTT mer än bara att spåra din puls och steg!

Varför DeltaTrainer och när som helst Fitness?

Fitnesslandskapet har blivit alltmer digitalt. Under det senaste året har företag som Peloton, Apple Fitness, Mirror och många fler kommit in i rubriker. För att inte tala om de förödande effekterna som Covid-19 har haft på gymplatser. Intäkterna har minskat och gymmen letar efter sätt att hålla sina medlemmar engagerade och friska.

DeltaTrainer och Anytime har samarbetat för att hålla miljontals människor friska och gå mot sina mål!

Hur kommer jag igång med DeltaTrainer?

För att starta din hälso resa och hålla dig i form är allt du behöver göra att gå till DeltaTrainer och skapa ett konto.

När detta är gjort kan du schemalägga ditt första möte med din expertcoach och dela dina mål, tidigare träningsupplevelse och lära känna tränaren. Detta en-mot-ett möte hjälper tränaren att skapa en anpassad träningsplan varje vecka som du kan komma åt via appen.

träningsschema

Efter det första samtalet skapas en personlig plan baserad på din konditionsnivå, mål och tillgänglig utrustning. Tränaren kan inkludera all utrustning du har eller bara hålla dig till kroppsviktsövningar om du inte har utrustning.

träningsöversikt

Appen guidar dig genom hela träningen. Det kommer att berätta exakt vad man ska göra och hur man gör det.

träna

Om du står inför problem eller inte vet hur du ska utföra en övning, inget att oroa dig för. Appen ger praktiska videor av varje övning på din iPhone. Samma videor kan också visas på din klocka om du vill lämna din telefon i fickan. Dessutom får du guidade röstinstruktioner i dina hörlurar som berättar allt du behöver veta. Det är inte heller någon robotröst, utan din tränares egen röst!

Appen håller reda på allt för dig också. Träningen är helt handsfree. Appen kan upptäcka när du har startat en övning och vet när du har slutfört en övning och automatiskt gå vidare till nästa! Röstinstruktionerna visar när du ska ta en paus och hur bra du mår. Rösten kommer till och med att skrika åt dig när du ska fasta eller om din form är avstängd!

Det är på allvar som att ha en personlig tränare som står bredvid dig och ger instruktioner. Fantastiskt är det inte ?!

data

När träningen är klar trycker du på en knapp så skickas all din information till din tränare. Detta hjälper tränaren att känna till framstegen och utforma ytterligare program därefter.

deltatrainer team

När du går igenom flera träningspass kan din tränare justera reps, vikter och övningar som behövs. Du kan också meddela din tränare med frågor eller kommentarer 24/7 direkt i appen.

DIN HÄLSA ÄR VÅR PRIORITERADE

”Din hälsa och ditt välbefinnande är vår högsta prioritet” säger DeltaTrainer VD Matt Spettel. För att göra hälsan lättillgänglig för alla kommer DeltaTrainer och Anytime Fitness att samlas.

Om du har svårt att nå dina mål och vill ha en personlig tränare för att hålla dig motiverad är DeltaTrainer vägen att gå!