Dells nya koncept lovar att förbÀttra din fjÀrr- och hybridarbetsupplevelse

0 Shares

I korthet: CES Àr precis runt hörnet, och Dell har avslöjat nya koncept utformade för att öka produktiviteten i fjÀrr- och hybridarbetsmiljöer. De kommer inte att vara tillgÀngliga att köpa nÄgon gÄng snart, men vi kan Ätminstone fÄ en uppfattning om i vilken riktning Dell planerar att ta olika produktlinjer inom en snar framtid.

FjÀrr- och hybridarbetsmiljöer blir allt vanligare pÄ grund av den pÄgÄende Covid-19-pandemin, vilket leder till att företag uppfinner och utvecklar nya produkter för att möta konsumenternas förÀnderliga behov. Dell Àr ett sÄdant företag, som avslöjar en uppsÀttning koncept som lovar att förbÀttra kommunikation och samarbete och ge en sömlös upplevelse mellan hem- och kontorsmiljöer.

Först finns det Concept Pari, en kompakt och rörlig webbkamera som anvÀndare kan placera var som helst pÄ skÀrmar som stöds, laddningsdockor, ett dedikerat stativ eller i hÀnderna. Genom att flytta kameran förklarar Dell att anvÀndarna kan justera sin position för att fÄ direkt ögonkontakt och till och med rikta kameran mot andra objekt enklare.

Concept Pari har en inbyggd mikrofon, en strömindikator och vertikal indikatorlampa för att hjÀlpa anvÀndare att anpassa kamerans vinkel. Dessutom kan den spela in video i 1080p över en trÄdlös anslutning och kommer med en inbyggd USB-C-docka för trÄdlös laddning.

Det finns ocksÄ Concept Stanza, en 11-tums surfplatta med medföljande penna och mikrofon för anteckningssyfte. Surfplattan verkar fungera bÀttre som en följeslagare eller en andra skÀrm till en bÀrbar dator/dator snarare Àn en fristÄende enhet, eftersom den inte har nÄgra anslutningsportar, högtalare eller kameror.

Concept Flow Àr samtidigt en lösning som kombinerar enheter, trÄdlös laddningsstandard, mjukvara och Wi-Fi 6E dockningsteknik för att bygga en miljö dÀr bÀrbara datorer automatiskt ansluter till skÀrmar, laddningsstationer och kringutrustning trÄdlöst, baserat pÄ nÀrhet.

“FörestĂ€ll dig att gĂ„ fram till en intelligent arbetsyta dĂ€r din bĂ€rbara dator automatiskt ansluter till bildskĂ€rmar, mus, tangentbord och ditt betrodda nĂ€tverk innan du har satt dig ner”, sĂ€ger Glen Robson, CTO för Dell Technologies Client Solutions Group.

NÀr din dator Àr utanför rÀckhÄll för de enheter som stöds kopplar Flows nÀrhetsdetekteringsteknik bort den frÄn nÀtverket.

TillkÀnnagivandet av Stanza, Pari och Flow-koncepten kom direkt efter att Dell presenterade Luna, en prototyp för bÀrbar dator som Àr lÀtt att reparera och har ÄteranvÀndbara delar för att drastiskt minska produktens koldioxidavtryck.

0 Shares