Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Dela dina filer och personuppgifter med alla som använder Skicka var som helst

Vi bär mycket data och personfiler sådana bilder, videor, dokument eller applikationer på vår mobiltelefon på grund av det stora lagringsutrymmet. När Android-plattformen växer kommer fler och fler enheter med GB lagring att komma. De flesta av oss har nu smartphones för daglig användning men inte alla har samma typ eller plattformssmartphone som skapar problem för fildelning.

Med Send Anywhere, gratis i Play Store, kan du dela vilken fil eller vilken storlek som helst med nästan vem som helst i ordet. Oavsett om mottagaren har olika enheter eller inte ens har en smartphone kan de enkelt ta emot dina delade filer med bara ett klick och en sexsiffrig kod. Användare kan också använda webbgränssnittet Skicka var som helst för att dela eller ta emot filer från andra användare.

Det bästa med den här appen är att du inte behöver skapa något konto för att använda tjänsten. Du kan enkelt och anonymt dela filer med alla. För att ladda ner Android-appen Send Anywhere från Google Play Store, följ metoden nedan.

Ladda ner Skicka var som helst från Play Store till din Android-telefon:

  • Öppna Play Store och sök efter “Skicka var som helst”
  • Ladda ner och installera den här gratisappen.
  • Öppna det nu och ge åtkomst till ditt internet och filer så att du kan dela dem (endast på Android 6 och senare)
  • Följ nu miniatyren på skärmen om hur du använder appen och delar filer.

Alternativt kan du ladda ner appen från den här länken.

Så vad tycker du om det här? Dela med dig dina tankar och rekommendationer om andra appar också.