Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Deezers HiFi-rum omger dig med bara musik av bästa kvalitet

Deezer har ett nytt ställe för musikälskare som vill ha det mesta av sin musik och bara ger lyssnarna högkvalitativ musik.

Deezer har precis lanserat sitt HiFI-rum, en hängplats för dem som musik med standardupplösning helt enkelt inte kommer att räcka till. Den samlar de många högkvalitativa låtarna de har i exklusiva spellistor, personliga rekommendationer och håller lyssnarna uppdaterade med de senaste återutgivningarna av äldre album i FLAC.

  1. HiFi-spellistor: utforska 15 exklusiva “HiFi Experience”-spellistor som täcker ett brett utbud av genrer. Du kan hitta allt från “Rock Experience” till “Classical Experience.” Eller varför inte vidga dina vyer och lyssna på hur globala sensationer BTS och J Balvin låter i våra K-Pop och Latin Experiences!
  2. Den perfekta skivsamlingen: om du föredrar att lyssna på en artists hela verk har vi valt ut de bästa albumen från varje år och decennium. Ta ett steg genom tiden med artister som Nirvana på 90-talet eller Alicia Keys på 2000-talet.
  3. Återutgivningar: upptäck fantastiska remasters som tar dig direkt in i inspelningsstudion.

Deezer erbjuder mer än 52 miljoner låtar i högupplöst FLAC-kvalitet för prenumeranter på deras HiFi-abonnemang. HiFi sammanför dessa för HiFi-prenumeranter att utforska med lätthet och se till att de bara streamar musik av högsta kvalitet.

Deezers Chief Content and Strategy Officer, Alexander Holland sa: “Vi vet att riktiga audiofiler gillar att fördjupa sig i sin favoritmusik. Det är därför vi har samlat över 500 av de bästa albumen genom tiderna inom HiFi för våra lyssnare.

“Nu är det enklare än någonsin att njuta av dina favoriter på det sätt som de ska låta. Eller ta ett steg och dyk in i ett hav av musik som du ännu inte har haft en chans att utforska, i kristallklar Flac-kvalitet. Och HiFi är inte bara bra för lyssnare, det gynnar även artister ytterligare tack vare högre royaltysatser.”

Bland de många FLAC-låtarna som erbjuds finns det även Sony 360 Reality Audio-låtar som kan avnjutas med en uppslukande lyssningsupplevelse utan dess like.

Deezers HiFi-abonnemang är tillgängligt för befintliga kunder att prova free i 3 månader, vilket sparar 14,99 USD under perioden.