Deezer: vad det är och hur man prenumererar på tjänsten enkelt och snabbt

0 Shares

Strömningstjänsterna har vuxit imponerande, en av dem dedikerad till musik är Deezer. I den hittar du flera olika alternativ, med en mycket omfattande musikkatalog, som kommer att glädja olika publik. Låt oss lära oss mer om tjänsten nedan.

Vad är Deezer?

Musikstreaming kommer med mer bekvämlighet för dig att lyssna med bra ljudkvalitet, förutom att följa nya releaser, hitta gamla låtar, följa diskografier och lyssna på poddar. Deezer erbjuder allt detta utan några svårigheter.

På den brasilianska marknaden finns det flera alternativ för att streama musik, men här ska vi fokusera på Deezer. Den har en gratis plan, där abonnenten kan lyssna på de 73 miljoner tillgängliga låtarna. Vissa premiumfunktioner kommer dock inte att vara tillgängliga som att hoppa över låtar, lyssna utan annonser eller offlineläge.

registrera dig och njut av deezer

I det här läget är de tillgängliga funktionerna mycket bra. Förutom den stora mängden musik kommer du att kunna skapa spellistor, bokmärka låtar och artister, lyssna i slumpmässigt läge och följa texten till låten du lyssnar på. För att använda tjänsten klickar du bara här och väljer det kostnadsfria registreringsalternativet, varefter du kommer att kunna njuta av alla funktioner i tjänsten. Om du verkligen gillar tjänsten ger den betalda planen fler nyheter, låt oss se nedan.

Är Deezer Premium värt det?

Deezer Premium är den betalda versionen av tjänsten vi just såg, den har för närvarande en kampanj, när du använder de första två månaderna betalar du bara 0,90 R$. Av denna kampanj kostar tjänsten 16,90 R$ per månad och erbjuder följande fördelar:

 • 73 miljoner spår tillgängliga
 • Ingen reklam mellan låtarna
 • Möjlighet att hoppa över så många spår du vill
 • Offlineläge för att lyssna på musik utan internetanslutning

För nya prenumeranter som aldrig har använt tjänsten är det möjligt att ta en gratis 3-månaders provversion av Premium-versionen. En annan fördel som är möjlig med denna plan är en enorm rabatt på 25 %. Detta är möjligt genom att underteckna årsplanen och därmed betala 152,10 R$ istället för 202,80 R$.

För universitetsstudenter mellan 18 och 25 år är det fortfarande möjligt att få 50 % rabatt för R$8,45 per månad. Premiumplanen ger bättre ljudkvalitet än gratisplanen. En annan riktigt cool sak med premiummedlemskapet är möjligheten att skapa unika spellistor som lätt kan hittas med hjälp av taggar. Välj bara dina favoritlåtar och separera dem i din spellista.

Om du är en av dem som sjunger medan du lyssnar på musik, integrerar Deezer Premium tjänsten med andra plattformar. Bland dem finns Lyrics och SongCatcher som tillhandahåller texten till låten när spåret spelas, och hjälper dem som vill träna texten eller rösten genom att njuta av musiken djupare.

Att använda en sådan tjänst gör verkligen upplevelsen av att lyssna på musik mycket trevlig. En annan skillnad på tjänsten är möjligheten att lyssna på musik på flera olika enheter. Prenumerationsplanen låter dig ansluta upp till tre olika enheter till din app. Så du kan njuta av allt vi sett här på flera ställen, vi ser nedan, om vilka enheter som är kompatibla med streamingtjänsten.

 • Stationära och bärbara datorer (via webbläsaren eller sin egen applikation)
 • Mobiltelefoner och surfplattor (Android och iOS)
 • Smarta klockor och armband (Apple Watch, Fitbit, Garmin och smartklockor med Wear OS by Google)
 • Högtalare från olika märken (Bose, Harman Kardon, LG, Samsung, Sonos och andra)
 • Röstassistenter (Alexa, Siri och Google Assistant)
 • TV-apparater och videospel (Android TV, Roku, Xbox och andra)
 • Bilar (Android Auto, Carplay, Waze och andra)

prenumerera på tjänsten och njut av kampanjerna

Om du är intresserad av att prenumerera på tjänsten, klicka här och leta efter alternativet Deezer Premium. Då måste du ange dina uppgifter och betalningsinformation. När allt är klart kommer du att ha tillgång till tjänsten med alla fördelar vi såg. Om ingen av dessa planer fångade din uppmärksamhet, se fler alternativ nedan.

Andra Deezer Premium-planer

Om du ska prenumerera på Deezer Premium, och dela det med fler, är det värt att känna till de andra prenumerationsalternativen. Bland dem är Deezer Family, som kostar 26,90 R$ per månad, och integrerar hela din familj. Liksom de andra har han en befordran på 0,90 R$ under de första två månaderna.

familjen deezer är en bra plan för många människor

Deezer Premium tillåter anslutning till upp till tre olika enheter, medan Deezer Family-planen tillåter sex olika medlemmar på ett enda konto. Alla kan skapa sina egna samlingar, spellistor och ha personliga rekommendationer. I denna plan är det möjligt att ansluta tjänsten på upp till 13 olika enheter. För att prenumerera, klicka här och välj att prenumerera, skriv sedan bara in den begärda informationen.

deezer hifi är bra i ljud

Det sista alternativet av planer är Deezer HiFi som också kostar R$ 26,90 och erbjuder många Premium-förmåner, dess skillnad är möjligheten att lyssna på musik i ännu högre kvalitet. Låtar i FLAC-format som är en förlustfri komprimeringscodec. Så ljudegenskaperna går inte förlorade alls. För att komma åt denna plan, klicka här och ange nödvändig information för att genomföra processen.

Efterbehandling

Vi vet mycket om Deezer och har sett dess planer och funktioner, berätta nu för oss. Använder du redan tjänsten? Gillar du allt det erbjuder? Låt oss veta i kommentarerna.

0 Shares