Deezer slår Spotify till uppspelning av offline-musik för Apple Watch | Betrodda recensioner

Deezer har meddelat att det kommer att spela offlineuppspelning till sin inbyggda app på Apple Watch, vilket gör det till den första musiktjänsten som erbjuder denna funktion för enheten utanför Apple Music.

Exklusivt tillgängligt via en Deezer-betald prenumeration, kommer användarna att kunna ladda ner sina favoritlåtar och spellistor till Apple Watch, vilket ger dem möjlighet att lämna sin telefon hemma och ändå njuta av att lyssna på musik på språng.

Hittills var det bara möjligt att lyssna på musik offline på Apple Watch via Apple Music, men genom att föra funktionen till sin egen watchOS-app har Deezer lyckats överträffa Spotify som också rapporteras arbeta med offline-support för Apple Watch .

Den här funktionen är en del av en bredare uppdatering till Deezer-appen för Apple Watch, där gränssnittet har justerats för att också göra det lättare att komma åt uppspelningskontroller.

Deal: Apple Watch 6 för bara 372,59 £ med kod PICKSAVINGS

Nicolas Pinoteau, chef för partnerskapslösningar på Deezer, kommenterade uppdateringen: ”När vi uppdaterade vår nya Apple Watch-app ville vi att våra användare skulle ha en enkel och problemfri upplevelse. Nedladdningsbara spellistor ger musikfans ro i sinnet att lyssna efter behag och njuta av Apple Watch från handleden. ”

Medan offline Deezer-stöd är ett nytt koncept för Apple Watch, är funktionen inte helt ny för Deezer-abonnenter, eftersom Fitbit Versa 3 och Fitbit Sense också har samma teknik.

Fortfarande är möjligheten att lyssna på musik offline på en bärbar en enorm försäljningsargument, särskilt inom den löpande gemenskapen där det kan vara besvärligt att ta med en skrymmande smartphone.

Uppdateringen är särskilt väl anpassad för Apple Watch, eftersom den nuvarande smartwatch-mästaren äntligen har mött sin match i det nyligen meddelade partnerskapet mellan Google och Samsung. De två företagen kommer att arbeta tillsammans för att leverera en väldigt förbättrad Wear OS-upplevelse, ett med bredare appstöd och bättre batterieffektivitet som förväntas komma till hösten.

Relaterade Artiklar

Back to top button