Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Deezer är nu tillgänglig på Hisense, Toshiba, Loewe och andra smarta TV-apparater via VIDAA-plattformen

Musikstreamingtjänsten Deezer tillkännager ett partnerskap med smart TV-plattformen VIDAA, för att föra ut miljontals låtar till TV-apparater runt om i världen.

Smart TV-plattformen VIDAA är tillgänglig på över 15 miljoner TV-apparater i över 150 länder runt om i världen. Deezers senaste samarbete med TV-operativsystemet kommer att göra det möjligt för Deezer-abonnenter att direkt spela musik från bekvämligheten av sitt vardagsrum på Hisense, Toshiba, Loewe och andra smarta TV-apparater. Deezer säger att de för närvarande är den enda globala musikströmningstjänsten som är tillgänglig på VIDAA.

Deezer Premium, Family och HiFi-användare kommer att kunna spela låtar, album och artister direkt på den fräscha nya TV-appen. Appen har förnyats för VIDAA-plattformen och kommer att vara förladdad på alla TV-startare framöver. Efter att ha loggat in kommer betalande prenumeranter att hitta följande funktioner:

  • Lyssna på över 73 miljoner låtar för Premium, 70 miljoner för FLAC-kvalitet
  • Inga annonser och obegränsade överhoppningar
  • Utvalda rekommendationer, smarta mixar och redaktionella spellistor
  • Flow, ditt “personliga soundtrack” som vet vad du vill höra genom att använda smarta data, algoritmer och redaktionella rekommendationer
  • Sjung med i karaokestil med livetexter

Tillgång till Deezer på VIDAA-portalen är tillgänglig från och med förra veckan. I Frankrike, Mexiko och Kanada kommer nya TV-fjärrkontroller från Hisense och Loewe från och med i sommar att ha en dedikerad Deezer-knapp för omedelbar tillgång till musik. Deezer-märkta fjärrkontroller kommer att rullas ut i fler länder under året. Deezer säger att podcaster kommer att rullas ut på VIDAA TV-appen senare under året. Nya Deezer Premium-användare kan registrera sig, med fyra månaders åtkomst tillgängligt för €4, exklusivt på VIDAA-plattformen. Öppna Deezer-appen på TV:n för att registrera dig eller logga in med QR-koden.

Vi vill alltid se till att fans kan komma åt deras musiktjänst från vilken enhet som helst. Att ha en dedikerad Deezer-knapp på fjärrkontrollen innebär att användare bara behöver trycka en gång för att dyka in i över 70 miljoner spår. Oavsett om det är en feel good, chill out eller en feststämning som du är ute efter, är det nu enklare än någonsin genom VIDAA-portalen.

Franziska Schwarz, VP of Partnerships, Deezer

Att ta med Deezer till vår plattform är en stor milstolpe för oss eftersom musik är en av våra grundpelare. Eftersom TV förblir ett centralt objekt i våra hem, har VIDAA åtagit sig att alltid tillhandahålla underhållning för våra kunder. Vårt partnerskap säkerställer att musikfans har tillgång till det bästa och mest personliga innehållet från Deezer. Obegränsad musik i kombination med fantastiska TV-högtalare garanterar otaliga timmars njutning.

Guy Edri, EVP för affärsutveckling, VIDAA USA