De upptäcker ett lager med 3800 PS4 som bryter FIFA FUT-kort

0 Shares

FUT -kortbrytning

Lager PS4 FIFA FUT

När den ukrainska webbplatsen Delo tillkännagav upptäckten av en gruvgård för kryptovalutor, talade man om att de ansvariga hade använt en stor mängd PS4 (totalt 3800 konsoler) för att utföra beräkningarna, men webben förklarade från början att det inte var för fyrkantigt att använda Sony -konsoler, eftersom det var billigare att använda grafikkort än konsolen. En tanke som inte var utan anledning.

PS4 FIFA FUT -lager

Som sagt, de var uppmärksamma på de officiella bilderna som delades av de ukrainska säkerhetsstyrkorna om avhysningen av lagret, och det var där de upptäckte detaljerna som skulle förändra allt helt. På en av bilderna kunde man se hur en av hyllorna hade konsoler där läsaren öppnade fifa 21 skivor, en detalj som rensade upp alla slags tvivel, så du kan gissa att konsolerna användes för att generera en mycket värdefull resurs: FUT -kort och poäng.

Hur fungerade det?

Metoden de använde är att få igenom det maximala antalet mynt och spelarkort bots De ansvarar för att göra operationerna automatiskt för spelaren. På detta sätt lyckas kontona samla en stor mängd mynt som äntligen säljs för riktiga pengar, därav verksamheten. Numera är det lätt att hitta automatiska program som ansvarar för att automatiskt bjuda på spelare till priser som spelaren har fastställt, så verkliga erbjudanden uppnås som senare säljs till rimliga priser, vilket ger en kapitalvinst som bara gör kontot fett. spelaren.

På detta sätt, med ett tillräckligt antal mynt, kunde en specifik spelare köpas och sedan sälja hela kontot eller helt enkelt sälja åtkomst till kontot för att få alla pengar lagrade i den digitala plånboken.

Så mycket pengar lämnar FUT?

FIFA 21 FUT

Att FUT är EA: s sanna guldgruva är ett faktum. Företaget har redan bekräftat att verksamheten i FIFA Ultimate Team de representerar redan en stor del av företagets inkomst, så det är förståeligt att denna svarta marknad blir större och större om vi förstår den stora efterfrågan som finns runt spelet.

Det mest överraskande är att spelarna är villiga att betala en stor summa riktiga pengar för att kunna få tillgång till vissa spelare till en stor mängd virtuella pengar, så avsikterna med denna PS4 -gård var tydliga. För närvarande är det okänt hur länge det har varit i drift och hur mycket pengar de har kunnat tjäna, men det är uppenbart att utgifterna för 3 800 PS4-konsoler bör garantera en ganska betydande avkastning.

0 Shares