De säkraste webbläsarna att surfa med sekretess

Det är sant att dessa program är fulla av funktioner som hjälper oss dagligen på Internet, men vi måste också veta hur vi ska få ut det mesta av dem. Till detta har vi en mängd anpassningsbara parametrar det kommer att vara till stor hjälp. Och det är att skaparna av dessa webbläsare som vi pratar om, är fullt medvetna om att här råder både funktionalitet och utseende samt integritet och säkerhet.

Säkraste webbläsare att surfa med sekretess

På grund av den betydelse som särskilt dessa program värdesätter de senaste åren är kampen mellan de olika utvecklarna stor. De vill få användare för sina projekt relaterade till webbsurfning. Man måste komma ihåg att utöver de befintliga kommer nya program av denna typ ständigt fram i ljuset, som försöker få fotfäste på denna mycket konkurrensutsatta marknad. Men idag använder de flesta PC- eller mobilanvändare en webbläsare nästan konstant.

Att ta hand om integriteten när du surfar är mycket viktigt

För tillfället använder vi den här typen av massivt programvara , eftersom det fungerar som en mellanhand mellan våra enheter och internet. Det finns flera kända förslag som är mer än etablerade på marknaden. Här pratar vi om program som t.ex Google Chrome, Mozilla Firefox, Edge, Safari eller Opera .

Beroende på vilken typ av användning vi använder dem kan vi prioritera ett eller annat avsnitt. Det finns de som eftersträvar större smidighet i att ladda innehållet, eller de som föredrar enkelhet. Det finns också många som föredrar ett snyggt gränssnitt, men de flesta prioriterar integritet och säkerhet. Således, som utvecklare av dessa program vet, försöker de göra ett stort antal anpassningsbara funktioner tillgängliga för sina kunder i denna mening så att de har sekretessbaserade webbläsare.

Privacidad krom

Därför använder fler och fler användare dessa säkerhets- och integritetsrelaterade funktioner när de börjar arbeta med någon webbläsare . Men med allt och med det vill vi göra det lite lättare för dig. Det är därför vi i dessa rader kommer att prata om de mest privata webbläsarna som vi kan använda. Dessa hjälper oss i stor utsträckning att hålla våra personuppgifter dolda och säkra medan vi surfar.

Webbläsare som tar hand om integriteten

Bland de många alternativ som vi kan välja vid denna tidpunkt när vi rör oss på Internet, letar många efter mest privata alternativ . Och vi måste veta att vissa webbläsare som är designade för att ta hand om vår integritet och onlinesäkerhet. Det är för allt detta som vi nedan kommer att visa dig några av dessa program som på ett eller annat sätt hjälper oss när det gäller att ta hand om vår integritet i dess dagliga användning på PC:n.

Firefox, en av de mest använda webbläsarna

Först och främst kommer vi att fokusera på ett förslag som är bland de tre mest populära i världen tillsammans med Chrome och Kant . Faktum är att dess utvecklare alltid har prioriterat integritet för sina användare, så det kan inte vara frånvarande här. Dess ursprung i en ideell organisation och, som vi säger, integriteten för dess användare är en av pelarna i programmet. Dessutom har den en rad inställningar som vi kan anpassa för att öka allt detta, ett program som vi säkert kan ladda ner här .

Firefox

Här kan vi markera olika nivåer för webbspårningsbehörigheter, eller kunna avaktivera telemetrin för samma applikation. På så sätt förhindrar vi Firefox från att samla in sin egen data. Men här kommer vi att ha ett mer begränsat antal tillägg jämfört med andra webbläsare baserade på Krom motor.

Tor Browser, den typiska privata webbläsaren

Däremot hittar vi det mest populära alternativet av denna typ när det kommer till integritetssektionen. För allt detta erbjuder själva programmet oss ett stort antal funktioner relaterade till allt detta. I princip är de flesta av dessa ansvariga för att skydda vår data från oönskade utseenden medan vi rör oss genom nätverket. Samtidigt är detta ett utmärkt alternativ för att komma åt innehåll och webbplatser med restriktioner efter plats.

tor

Därför kommer de mest krävande i dessa ämnen att kunna ha detta program för free. Det tillåter oss att konfigurera även den minsta detalj för att undvika alla typer av spår och uppföljningar . Naturligtvis påverkar allt detta mycket negativt programmets allmänna prestanda och laddningen av webbar. För att testa allt detta kan vi göra det från den här länken .

Brave, en av webbläsarna som bryr sig mest om integritet

Vi har redan kommenterat det breda utbudet av produkter att välja mellan här, och även om det inte är en av de mest använda kan vi inte låta Brave fly här. Vi berättar detta för att detta är ytterligare ett av de förslag av den här typen som från början var designade för att ta hand om användarnas data. Naturligtvis, till skillnad från de tidigare fallen, hittar vi här en webbläsare med öppen källkod baserad på Googles Chromium.

Modig navegadores privatliv

Dessutom skapades företaget bakom detta projekt av medgrundaren av Mozilla Project och skaparen av JavaScript . Programmet är baserat på Chromium och delar många funktionella aspekter med Googles programvara, men inte alla. Och det är att en av dess starka sidor är filosofin för detta program, eftersom om något kännetecknar Brave så är det integritet. Allt detta för att uppnå ett av huvudmålen för sina utvecklare, säker surfning. För att bevisa vad vi säger till dig måste du bara bli modig härifrån.

Waterfox, för att undvika webbspårning

Om det vi letar efter är ett annat alternativ som tar hand om våra Integritet som huvudmål är Waterfox ett utmärkt alternativ. Detta kan betraktas som en annan alternativ webbläsare med öppen källkod som, liksom Tor, är baserad på Firefox. En av dess huvudsakliga egenskaper är att programmet undertrycker spårnings-, telemetri- och datainsamlingsalternativen som standard. Det är därför många användare som vill behålla sin integritet medan de rör sig nätverk , välj detta förslag som kan laddas ner här .

vattenräv

Naturligtvis, jämfört med ovannämnda Mozilla Firefox, som en negativ punkt kan vi nämna att här är dess uppdateringar långsammare. Med detta menar vi att de är mer tidsavgränsade och de senaste Nyheter skulle nå oss senare.

Epic Browser, en webbläsare med egen VPN

Kanske har några av er redan hört talas om detta andra alternativ för att flytta runt på Internet. Här hittar vi en webbläsare som tar hand om dessa sekretessdetaljer maximalt genom vissa funktioner som den integrerar. För att ge oss en uppfattning om vad vi pratar om, säg att programmet har sin egen VPN, en avancerad nedladdningshanterare , eller en extrem nivå av skydd mot spårare, fingeravtryck och kryptografisk gruvdrift. Du kan få tag i detta program och prova det härifrån.

Epic Browser navegadores privatliv

Vi måste också komma ihåg att detta är ett förslag baserat på Googles Chromium-projekt, men baserat på integritet. Samtidigt kan den kryptera vår data och dölja platsen för utrustningen.

Yandex webbläsare, säkerhet och integritet som norm

Om du läser detta är du allvarligt oroad över integritet och säkerhet när du rör dig på internet. Därför kunde dessa rader inte missa detta intressanta förslag som heter Yandex Browser. Egentligen talar vi om en webbläsare baserad på Chromium som kännetecknas av att ha sina egna säkerhets- och integritetsfunktioner. För allt detta använder den teknologier från välkända Kaspersky företag för att kontrollera filerna vi laddar ner och många andra saker.

Yandex navegadores privatliv

Den har ett mycket anpassningsbart användargränssnitt och har sina egna integrerade tjänster för att förbättra användarupplevelsen. Vi har allt detta till hands via denna länk.

Relaterade Artiklar

Back to top button