De roligaste bilderna, memesna och fraserna av kyla och regn inför vinterns kommande

0 Shares

Memes med roliga bilder och fraser är en trend som nyligen har revolutionerat humorns värld på internet. Därför vill fler och fler människor veta hur man skapar sina egna memes för att få sina tittare att skratta medan de konsumerar dessa roliga bilder och fraser.

Därför är det viktigt för många människor att veta hur man skapar och redigerar bilder med dessa teman. Då ger vi dig det bästa roliga fraser för vintern komplett med bilder och memes.

Många nya meme-program har utvecklats, som Adobe Spark, från och med idag är det vad som finns kvar bli en trend i sociala nätverk. Alla internetanvändare har någonsin varit i närvaro av sådana roliga memes och bilder. Särskilt på så populära plattformar som WhatsApp och Facebook.

En stor del av världens befolkning kommer att bevittna detta ankomsten av den kallaste årstiden eller blött år, och idag tänkte vi på dem. Av denna anledning presenterar vi några bra bilder, roliga fraser och memes för vintern som närmar sig och vi är säkra på att du kommer att vilja dela med alla dina vänner, familj och bekanta.

De bästa roliga fraserna

du kommer att vara ett vittne de bästa fraserna du kan använda när som helst om du vill ha ett skratt eller vill att en viss person ska tänka lite i vinter. Så var uppmärksam på den fras som mest identifierar ögonblicket du är i och njuter av, nämligen:

 • Problemet är inte att bada, problemet är att det är kallt.
 • Är du kall? Kom igen, jag lånar ut mitt “Thor-omslag”
 • Är de kalla? Slå in tidningen!
 • “Stäng den kalla dörren tack”
 • Denna vinterdag är varm i solen. Så kallt.
 • Var kommer kylan ifrån? Åh fågelskrämman.
 • Så fryser du? Berätta för mig hur det är att inte köpa filtar från det här på mässan
 • Det finns svala stunder när duvor kvävs och värms med sina vingar.
 • Min vän, min söta vän som älskade mig, berättar att hon slutade älska mig, jag minns inte en så kall vinter som den här.

Reflexer för användning på vintern

 • Det som är permanent och orörligt är inte så kärt för oss: en ädelsten med kall eld, en tung stång av glänsande guld; och samma främmande stjärnor, avlägsna, tyckas oss inte, passerande varelser, desamma, eftersom de inte når själens djup.
 • Och ändå händer det ibland, det händer mig nästan varje natt att jag vaknar och går ner för att hämnas på dem i mörkret. Skrämma ihjäl alla. plötsligt lysa som ett skelett i deras fönster när ljusen släcks. Eller att golven skulle knarra och takbjälkarna darrade och drömde mardrömmar. Eller för att väcka dem, i kallsvett…
 • De stannar vid kiosken. Hon är fascinerad av tidningsomslag; vad gäller barnen på bilderna. Vilka åsnor, vilka tuttar! Nu lär de ut allt. smak, ögon åldras inte… Men han är också förbannad. Tomt papper ljuger inte längre! Värm upp och rör inte; Du måste vara lika kall som milaneserna för att klara det!
 • Nej, jag går inte tillbaka till skogen ikvällvad som än hände! Jag hade ingen kraft, och vägen var oändlig! Jag försökte göra mig så bekväm som möjligt, fast besluten att tillbringa natten där jag var. Blir det för kallt kanske jag tar en promenad på kyrkväggen; Jag tänkte inte rida mer! Jag lutade mig mot högen med tallrikar, ihoprullad till en boll. Bullret omkring mig tystnade, butikerna stängde, mina steg blev mindre frekventa och alla fönster mörknade sakta.
0 Shares