Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

De nya Raptorerna har anlänt

Tack vare mina goda vänner på Atacom Jag har ett par nya 74GB Raptors som väntar på att testas. Tyvärr eftersom jag fick dem mitt i veckan kommer det att bli svårt att hitta tid att noggrant testa dem eftersom jag har två tentor (en på torsdag och en på fredag) som jag åtminstone måste försöka plugga inför.

Mitt prov imorgon är för den här datastrukturklassen som alla dataingenjörer ska ta av någon obegriplig anledning. Men precis som med varje meningslös klass jag har varit tvungen att ta utanför min huvudämne på State, om en termin eller två kommer klassen att tas bort från examenskraven och ersättas med något från College of Engineering. En av de här dagarna kommer jag att gnälla mer grundligt om hur undergraden fungerar, istället för dessa små frustrationsskurar 🙂

Jag uppskattar svaren jag har fått på frågan om hårddiskar. För de som undrar, saker som komprimeringsprestanda har redan tagits i beaktande med den nya benchmark-sviten. Om jag får tid ska jag försöka inkludera några speldisktester som en del av benchmark-sviten.

Derek jobbar hårt med en handfull artiklar, inklusive en överklockningsuppföljning till sin CPU Roundup under $100, en utmärkt introduktion till att jämföra bildkvalitet och en ~$100 GPU-jämförelse. Du kommer att se alla dessa artiklar dyka upp under nästa vecka eller så, några förhoppningsvis tidigare. Om allt går bra ska jag försöka få ut den här nya Raptor-artikeln före nästa torsdag, vilket ärligt talat inte borde vara något problem alls.

Efter mitt prov på fredag ​​kör jag upp till New Haven (min flickväns lektioner slutar inte förrän den 18:e) men jag kommer att ha en bärbar dator och massor av hårddiskar att skriva om där uppe. Vi kör tillbaka tillsammans den 18:e…förutsatt att vi inte blir insnöade. Det är ärligt talat ett område jag önskar att jag hade mer erfarenhet av att köra – i snön. Åtminstone på torr/våt beläggning har jag haft en hel del erfarenhet av att korrigera ur ett snurr och hantera förlust av dragkraft, men efter att ha kört i NC de senaste 5 åren har jag inte fått mycket möjlighet att utforska gränser för bilar i snön. Du måste lära dig någonstans antar jag… 🙂

Nu är det dags att laga lite lunch medan jag benchmarkar några hårddiskar innan jag måste träffa min partner för att plugga.

Ta hand om dig.