De nya färgerna på iPhone 13 upptäcktes

0 Shares

Apple har arbetat med nästa generation av iPhones för ganska länge, även om ingen riktigt förväntar sig bra nyheter varken i dess design eller i dess funktioner. De nya modellerna kommer att ha en processorbyte, något kraftfullare än nuvarande A14 Bionic och skulle presentera en udda nyhet i sin kamera.

Nya färger på iPhone 13 upptäcktes

Återigen kommer vi att ha fyra modeller i familjen, iPhone 13, iPhone 13 Mini, iPhone 13 Pro och iPhone 13 Pro Max men det verkar som att bara två av dem kommer att släppa de nya färgerna.

Vi presenterar iPhone 13 Pro Max! Med en ny MASSIV kamerabula och 4 vackra nya färger! – Sunset Gold – Mattsvart – Rosé – Pearl Vad tycker du? RT! https://t.co/i1ZoAhOZi5Bild

Guld och mer guld

Även om vi redan har sett flera läckor relaterade till dessa telefoner, får vi nu en ny uppsättning bilder som avslöjar information om telefonens design. Närmare bestämt iPhone 13 Pro Max , som kommer att vara identisk med iPhone 13 Pro men med en större skärmstorlek. Renderingarna visar att Apple, tillsammans med de klassiska svartvita färgalternativen, är redo att introducera två nya färger med en guldton .

Enligt rykten skulle den nya färgnyansen i mässing kunna heta “Sunset Gold” medan den andra nyansen skulle kunna heta “Rose Gold”, men för att veta säkert får vi vänta lite längre tills företaget bestämmer sig för att presentera sin nya telefoner. , antar vi, på bara två månader.

iPhone 13 färger

När det gäller utformningen av telefonen är den identisk med vad vi redan har sett i den nuvarande toppen av företagets sortiment. Kameramodulen förblir i stort sett oförändrad jämfört med sin föregångare, även om den totala förpackningsstorleken ser ut att vara något större. Anledningen skulle vara ingen annan än att rymma något större sensorer, ansvariga för att erbjuda bättre fotografisk prestanda i den nya familjen av telefoner. Om igen, Apples Pro-modeller kommer att vara de enda, trots ryktena, som monterar en LiDAR-sensor mellan de olika kameramodellerna, vilket lämnar iPhone 13 och iPhone 13 Mini , återigen, bara med två sensorer på baksidan.

Vi ser fram emot att bekräfta dessa och andra detaljer under hela september månad.

0 Shares