Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

De nya AirPods Studio-hörlurarna är filtrerade, de skulle vara av pannbandstyp

Vi kan inte förneka att Apples AirPods-sortiment har fått andra företag att investera i utvecklingen av hörlurar av TWS-typ. När man hör om den här typen av produkter kommer denna modell att tänka på, men enligt läckt information skulle företaget kunna använda detta namn för pannbandshjälmar. De föreslaget namn är AirPods Studio.

Detta kan göra att det vi har i våra sinnen när vi hör ordet AirPods förändras radikalt, och vi måste hänvisa till Apple-hörlurarna i allmänhet. Men denna information har inte bekräftats, det är en läcka.

Detta skulle vara den nya AirPods Studio, designen skulle kunna bytas ut

Informationen har avslöjats på det sociala nätverket Twitter av YouTubern och läckaren Jon Prosser. Enligt tweeten är AirPods Studio ett nytt par hörlurar med “kodnamnet” B515. Lägg till det De kommer att kosta $349 och kommer att ha aktiv brusreducering..

Angående designen, Rapportera förra månaden avslöjade redan detaljer om hjälmarna, även om hans namn inte var känt då. Rapporten säger att AirPods Studio kommer att ha utbytbara delar. Användare kommer att kunna byta kuddar som tjänar både till att isolera omgivningsljud passivt och för att få större komfort och pannbandet som fästs på ramen med hjälp av magneter.

Detta gör det till en attraktiv produkt för anpassning, och desto mindre hållbart för användaren. Ett av de största problemen när hörlurar med huvudband används ofta är slitaget på kuddarna. Men om denna detalj enkelt kan bytas ut kan vi förlänga dess livslängd i flera år.

Designen sägs kunna tillåta användare att växla mellan fitness- och komfortlägen, det betyder det vi skulle kunna ha en speciell design för vardagen och en annan för sport. Inlägget hävdar också att det kommer att finnas två varianter, inklusive en premiumversion med läderliknande material.

Den nya AirPods Studio kommer att använda samma trådlösa ihopkopplingsteknik som de kända AirPods Pro och den kommer också att ha Siri Assistant integrerad tillsammans med pekkontroller.

» Det kommer att intressera dig: Hur de nya AirPods 2 skiljer sig från de ursprungliga AirPods

Det finns ännu inget besked om ett releasedatum, inte ens ett ungefärligt sådant. Pandemin har påverkat lanseringsdatumet för olika produkter, inklusive Apple-produkter. Vi hoppas att de kommer att presenteras i WWDC 2020som äger rum den 22 juni.

Nyhetsbrev ikon

Vill du få den bästa informationen om teknik?.

Njut av varje veckas enastående nyheter direkt i din inkorg för att alltid vara informerad.